Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?

Balena ucigasa loveste din nou

08:47 Scris de cgc
adriana bahmuteanuGhici cine a revenit....din nou?...cine daca nu Bahmuteanca? Balena aceea ucigasa a revenit si a preluat scaunul de moderator al emisiunii sale de la Kanal D. Dar nu a revenit oricum ci cu un nou scandal. A pornit razboi contra Danei Savuica, cea care i-a tinut locul cat Bahmuteanca a lipsit din cauza unor complicatii la sarcina. Balenuta lui Prigoana a acuzat-o pe Dana Savuica ca i-a scazut audienta emisunii. :)) Dar se uita cineva la emisiunea ei? Eu cred ca nu. A mai spus ca Dana Savuica nu se potriveste acestui format de emisiune, si faptul ca rating-ul a scazut se datoreaza faptului ca s-a sarutat cu cele doua asistente pe gura si pentru ca nu a mai invitat nici un manelist. Pai ce sa-i faci, duduia Savuica are si ea un alt nivel, a depasit de mult momentul cu ciorile astea de se prafac muzicieni si in plus si-a dat seama ca Bahmuteanca nici macar nu facea rating, ci doar si-l prezenta si ea precum Diaconescu, din gura.
"Am facut un gest de colegialitate, atat. Daca Adriana considera ca asa trebuie sa vorbeasca despre un coleg care i-a facut un bine, este fix problema ei. Singurul lucru real din acuzele pe care mi le aduce este faptul ca emisiunea nu mi se potrivea... era de manele. Formatul acesta a fost gandit pe placul ei, iar eu am incercat doar sa il mentin pe linia de plutire, desi, recunosc, au fost situatii in care nu ma regaseam" a replicat Dana Savuica, acuzelor balenei ucigase.
Bahmuteanca a anuntat ca "Sueta de week-end" va fi prezentata de Ana Maria Prodan, tocmai fina Bahmutencei, care a mai spus ca Dana Savuica nu sepotriveste nici unui format de emisiune si de aceea sta pe bara.
dana savuicaBlonda nu prea a stat degeaba si a replicat la toate acuzele balenei ucigase. "Trebuia sa o puna pe Ana Maria Prodan sa prezinte de la inceput, nu sa vina si sa faca panarama, ca sa zic asa. Sau poate asta vinde! Nu ma mira sa aud ca ea stie care este soarta proiectelor mele de televiziune. Adriana le stie pe toate... poate chiar ea conduce din umbra Kanal D, iar eu pe aceasta cale ii multumesc ca ma pune in tema", sustine Savuica.
Ieri in timpul emisiunii, Bahmuteanca a spus despre asistentele ei, ca daca le vine unul indiferent cat de urat ar fi, dar daca are masina tare si e bogat il si iau de barbat, discutia pornind de la declaratia Ramonei Gabor care a spus ca nu va avea niciodata un iubit mai scund decat ea. Pai tocmai Bahmuteanca vorbeste despre luat bogat urat? Pai Prigoana e vreun frumos? In plus are si un picior de lemn. Dar na se pare ca acolo in emisiune cine s-aseamana s-aduna, balena ucigasa spunand adevarul despre uratele ei, Lorette, pata de culoare din emisiune cu parul spalacit si Andreea Tonciu, urata aceea ciudata cu nasul mare.


CLICK AICI PENTRU A LASA UN COMENTARIU !
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Balena ucigasa loveste din nou"

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc