Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?

Romania, DEZASTRU !

23:30 Scris de cgc
cristi tanase


FELICITARI CRISTI TANASE !



BRAVO TAMAS! BRAVO GOIAN! BRAVO MARIUS NICULAE!

Inca un rezultat care a facut de ras fotbalul romanesc. Romania a pierdut in Austria,in fata unei echipe carpite din jucatori care se aflau la primele selectii in cariera lor, ba chiar un jucator era la primele patru etape in prima liga din viata lui si era titular cu Romania. Astia au fost jucatorii care au umilit Romania. O echipa mai slaba decat cea care a terminat la egalitate cu Insulele Feroe. Suntem de rasul curcilor.
Condusa de un selectioner nu lipsit de inspiratie cum spunea toata lumea pe la tv, ci foarte slab pregatit, fara nici un rezultat ca antrenor nici macar cu echipele de club, care incurca fotbalul cu barbutul, un selectioner prost, care il doare in fund de echipa nationala. Un selectioner nesimtit, laş si un antrenor limitat. Acesta este Victor Piturca.
Felicitari tanarului Cristi Tanase de la FC Arges, care s-a comportat ca un adevarat numar 10. Bravo si lui Tamas, Goian si Marius Niculae care au jucat bine.
Au jucat foarte slab si sa le fie rusine lui Rat, Marica, Gigel Bucur, Lobont si Dorel Stoica.
Niste mizerii, niste infectii ale fotbalului au fost Cosmin Contra, Radoi, Nicolita si Cocis. Din bun simt, ar trebuii toti patru sa se retraga de la echipa nationala pentru ca nu avem nevoie de niste jucatori terminati, iar exemplu lor sper sa fie urmat de Mutu, Chivu, Codrea si Bogdan Lobont.
Îi doresc lui Radoi sa isi rupa picioarele si sa fie nevoit sa se lase de fotbal, caci poate asa scapam de panaramele fotbalului romanesc si la fel toti cei care au ajuns jucatori ca el. Un taran nesimtit, care la golul egalizator radea ca un cretin in loc sa bage capul in pamant de rusine, ca nu au fost in stare sa tina mai mult de 30 de secunde de acel 1-0 pe care adevaratul "Briliant", Cristi Tanase il reusise. Un jucator nenorocit care si-a batut joc mereu de echipa nationala, iar daca nu era finul lui Becali probabil acum juca prin liga a IV-a.
Un Contra care le lua mingiile din picior colegilor, voia sa faca el tot, insa nu a reusit decat contre pentru adversar si la fel ca la meciul cu Serbia nu putea sa dea o centrare, nu putea sa ridice mingea de la sol. Probabil atarna prea greu banderola aia.
Banel Nicolita, un intrus in lotul tricolorilor, norocul sau numindu-se relatia buna dintre Piturca si Becali. Singurele lui realizari in meciul de aseara au fost toate pasele la adversar, centrarile prin spatele portii si degajarile in tribune.
Razvan Cocis nu stiu cum a reusit sa ajunga la echipa nationala, cum poti ajunge sa fi selectat din cel mai slab campionat de pe glob. Baiatul asta juca in Moldova. Chiar daca acum este rezerva in Rusia, si nu a jucat nici macar un minut, cand a fost selectionat prima data, juca in Moldova. Un campionat mai slab decat cel al bucatarilor din Andorra sau al barmanilor din Luxemburg. Este incredibil cum a fost tinut in lot un jucator fortat de cineva din spate.
Nu este posibil ca sa faci atata tam-tam cu aducerea lui Max Nicu si sa il bagi in teren 5 minute, in caresi-a demonstratvaloarea cu o minge preluata pe piept, dupa care a linistit-o la firul ierbii si a pasat-o pe culoar pentru centrarea lui Nicolita daca nu ma insel.
Nu asta merita suporterul echipei nationale care era obisnuit sa iasa in strada la victorie, era obisnuit ca echipa nationala sa castige in grupele preliminarii toate meciurile, nu ca acum cand ne batem la ultimul loc cu Insulele Feroe. Sa le fie rusine, desii sunt sigur ca nu le va fii.
Asta este aroganta lui Piturca, si dovada ca echipa este facuta de Chivu, Mutu, Lobont si Contra, iar selectionerul nu are nimic de spus in fata acestora. Un selectioner care l-a preferat titular pe Gigel Bucur in loc de mult mai masivul si puternicul Marius Niculae, care atunci cand a intrat in teren s-a vazut o schimbare in atacul nationalei, care a fost foarte aproape de egalare. Selectioner care l-a tinut rezerva pana in minutul 85 pe Max Nicu, care a jucat titular cu Radoi in locul lui Bourceanu. Incredibil !

PITURCA DA-TI DEMISIA, NU FII NESIMTIT !

CLICK AICI SA LASI UN COMENTARIU !



You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Romania, DEZASTRU !"

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc