Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?

Piturca pleaca !

08:57 Scris de cgc
hagiAm ajuns de rasul Europei. Esti roman si abia astepti sa intre in teren "tricolorii". 11 baieti care sa manance iarba pe teren pentru numele tarii noastre. Asa se intampla cand eram copii, cand intra pe teren Hagi, Raduciociu, Ilie Dumitrescu, Sabau, Andone, Lupescu, Dan Petrescu, Dorinel Munteanu, care pasau mingea aia pana isi ameteau adversarul, iar cand jucatorii adversi nu prea mai stiau pe ce post se aflau, plecau atacurile conduse de un dirijor mare al mingii, Gica Hagi, si le dadeam la toti cate 4-5 goluri, sau cand prindeam echipe precum Andorra, San Marino, Tara Galilor sau Insulele Feroe se strica si tabela, caci golurile curgeau fara numar ca banii la lautari. Si lor le placea sa petreaca cu vin si lautari pana la 5 dimromania 1994ineata, si eu jucau remi in camere pana cand lumina diminetii aparea pe cer, dar ei ne-au facut sa-i iubim, si sa ne simtim mandrii ca suntem romani, pentru ca atunci cand intrau pe teren, dadeau tot din ei si castigau meciul. Pai atunci singura probema era cu cat batem, nu daca pierdem sau daca suntem favoriti.
Pierdeau si ei, au pierdut meciuri importante, insa stiau sa piarda. Da stiau sa piarda. Nu se predau usor, jucau fotbal pana la ultimul fluier si ieseau din teren cu capul sus, fara sa fie huiduiti si injurati, ci aplaudati. Acei fotbalisti isi merita pe deplin numele de "Generatia De Aur".
Dar pe atunci selectioner era Anghel Iordanescu, despre care se spune ca a avut noroc de fotbalisti si ca nu era un antrenor extraordinar. Poate ca nu a fost, insa cu siguranta a fost un selectioner foarte bun. Alegea spuma fotbalului romanesc.
Piturca pe cine cheama la nationala? Ov. Petre? Codrea ? Mirel Radoi ? Cocis ? Gigel Bucur ? Pai astia sunt jucatori de echipa nationala? Unde joaca? Imi aduc aminte ca pe Cocis il selectionase din campionatul Moldovei. Incredibil. Ov. Petre e rupt in sapte, la o echipa de locul 8 din Romania, ce cauta la echipa nationala? Codrea abia joaca in Italia la o echipa de locul 14. Mirel Radoi alearga cu picioarele in x precum femeile si inoata intr-un campionat de amatori din Arabia. Despre Gigel Bucur, nu mai am ce sa zic, ca sincer nici nu se vede pe teren. Nu mai intreb cate goluri a dat in returul asta ca sigur nu o sa gasiti nici unul.
S-a facut atata tam-tam cu Maximilian Nicu, i s-au facut acte la urgenta si saracul s-a uitat la meci din tribuna. Pai asa puteati sa-i trimiteti o invitatie la meci sa vina cu familia macar. A ajuns in vestiar fara sa-i spuna cineva ca nu face parte din lot si a constatat singur ca nici macar nu are echipament de joc. Dezamagit a facut stanga imprejur si s-a dus in tribuna. Atat de las esti Piturca? Cand e vorba sa trisezi la cazino ce curaj ai! Poate ca ar fi cazul sa te simti si sa pleci de la nationala. Sa lasi pe cineva care stie sa faca o selectie adevarata. Nu ai nici un fe de rezultate ca antrenor, nici la vreo echipa de club si nici la echipa nationala, nici nu stiu cum de ai fost tu ales acolo. Nici macar nu faci tu echipa, pentru ca nu ai nimic de spus in fata lui Mutu, Marica, Contra si Lobont. Da ei sunt cei care fac echipa care trebuie sa intre in teren. Pitura pleaca ! Mutu, Contra, Marica, Chivu, Radoi, Rat, Cocis, Codrea, retrageti-va de la lot si lasati alti jucatori mai valorosi sa joace.
Despre meci nici nu mai are rost sa comentam, pentru ca s-a vazut clar cum ne-a batut o echipa puternica dar care a jucat un fotbal modest. Noi am jucat fara tactica, fara noima, fara sens.

PITURCA PLEACA ! Mergi la cazino !

Lasa un comentariu ! CLICK AICI !
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Piturca pleaca !"

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc