Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?


Simona Sensual sare la gatul Danielei Crudu
. Va dati si dumneavoastra seama cand prostia intalneste prostia ce iese? De la ce a pornit scandalul? Bineinteles ca Simona Sensual care este descrisa printr-o prostie inegalabila, loveste din nou. De data aceasta o acuza pe Daniela Crudu ca i-a furat pozitia intr-una din pozele, pe care bruneta le-a facut pentru Playboy.

Daniela Crudu vs. Simona SensualSimona Sensual vs. Daniela Crudu

Dupa ce le-a acuzat pe pitipoancele de la Trupa Senzual ca i-ar fi furat numele, "blonda" Simona Sensual, s-a balacarit atunci intr-o emisiune de doi bani, cu cele doua fatuci cum ca i-ar face de ras numele de scena, desi diferenta este clara "blonda" fiind -Sensual-, iar trupa numindu-se -Senzual-. Probabil e destul de greu pentru Simona"blonda"Sensual sa isi dea seama. Dar cum e nevoie de publicitate, te legi de orice.
Pare sa faca orice pentru a mai fi bagata in seama de catre presa. Intr-o zi a plecat pana la chiosc coborand din daniela crudumasina in plina iarna in slapi de plaja.
Acum a gasit un nou motiv de-a aparea prin ziare. Se simte frustrata si bagata in umbra de frumoasa Daniela Crudu. Sa fie oare invidie? De ce? Pentru ca Simona Sensual si-a dorit sa apara in revista Playboy insa s-a lovit de un mare NU pe motiv ca nu face parte din profilul pe care revista il cauta, desi "blonda" si-a comandat pe banii ei pozele, in schimb bruneta de la matinalul Antenei 1 a fost invitata de catre Dan Silviu Boerescu, pentru a poza pentru numarul din aceasta luna.

simona sensual"Mi se pare revoltator. Eu tot timpul sunt criticata, facuta cu ou si cu otet pe la emisiuni ca sunt asa si pe dincolo, dar vad ca multa lume ravneste la ce am si incearca sa ma copieze. Mai intai a fost povestea cu numele, acum cu stilul de a poza. Eu am facut sedinta foto in urma cu un an la Vali Calinescu si acea ipostaza, in care eu stau in acea pozitie si port cizme si manusi negre, am vazut-o zilele astea pe coperta revistei "Playboy". Nu vreau sa ma cert cu nimeni, dar chiar atat de mare e lipsa de imaginatie incat era necesar sa fure ideile mele de pictorial?"a spus Simona care crede ca poza de pe coperta este unu la unu cu poza ei, deosebirea fiind culoarea parului.

simona sensualSincer aici a punctat corect Simona pentru ca doar culoarea le deosebeste pe cele doua, ambele fiind la fel de proaste, la fel de curve si ambele au sponsor nu iubit cum ar trebui sa aiba o fata normala si desteapta. Doamne, mare ti-e gradina de prostie. Nu stiam ca aceasta pozitie a fost inventata de aceasta stupida, eu unul am mai vazut si alte femei pozand in aceasta ipostaza, dar cum spuneam, cand nu te baga nimeni in seama, te bagi tu. Acum asteptam sa vedem ce replica i va da Daniela Crudu, blondei. Pana atunci urmareste zilnic Blogul lui C G C sa fi la curent cu toate nebuniile si tampeniile din Romania noastra iubita.

CLICK AICI SA LASI UN COMENTARIU !
daniela crudu, simona sensual
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Simona Sensual vs. Daniela Crudu"

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc