Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?


Tiganca de Zavoranca a innebunit
din cauza sumei pe care mama ei o detine, printr-un cimitir in valoare de 40 d milioane de euro. Ţaţa din mahala considera ca averea mamei ei de fapt îi apartine. E si normal cand te-ai nascut in puf, iti moare tatal care te-a tinut pana la 20 si ceva de ani, ca pe banii lui ai ajuns la televizor, acesta saracul moare, iar o suma imensa i trece pe las nas, dar nu se opreste la ea. Foamea de bani a innebunit-o peste noapte si normal ca tiganca sa isi balacareasca mama, doar pentru ca a preluat totul ea. Zavoranca si-a dat mama in judecata, insa pana acum instanta ea dat castig de cauza mamei acesteia de fiecare data.
Acum doua seri s-a dus la Capatos, in emisiune sa se milogeasca si sa planga dupa "banii ei". Capatos a sunat-o pe mama tigancii mahalagioaice care nici macar nu o lasa sa scoata doua vorbe ca o si acoperea cu vocea ei, urland ca o nebuna descreierata. Apoi a mers la Dan Diaconescu unde au participat la un recital de injuraturi reciproce de tot rasul, tiganca de Zavoranu injurand-o pe cea care a adus-o pe lume. Foamea de bani se pare ca a tampit-o atat de rau ca a uitat acest lucru.
"Esti o nemernica!...Ce p**a mea! a izbucnit Oana Zăvoranu după ce mama ei a îndrăznit să intre telefonic în direct la emisiunea la care se afla împreună cu Dan Diaconescu. “Mama mea e un demon şi o infractoare! “Eşti băgată în rahat până la gât şi ne povesteşti nouă că miroşi a Chanel. Eşti penibilă. Colcăie mizeria în tine! Te-ai dus să-ţi faci un control psihiatric?”, a continuat Oana Zavoranu.
“Te dau în judecată şi te acuz de ingratitudine. Fără caterincă! Să mai îndrăzneşti să te duci repejor la televiziuni şi altă dată! Ai fost o nevastă denaturată! Recunoşti că eşti o jigodie?”, a mai spus Oana dezlănţuită, supărată că femeia refuză să renunţe la partea de avere pe care o consideră ca fiind a ei.
In replica, mama care a dat nastere unei tiganci mahalagioice, care acum e in stare sa o omoare pentru niste bani a izbucnit in nervi la randu-i : “Fir-ai a dracului să fii! Țigancă nemernică! Nu te uiţi la tine cum ai ajuns?”. Întrebată de ce refuză să facă o înţelegere cu fiica ei, Marioara Zăvoranu a spus că aceasta nu mai judecă aşa cum trebuie. “Eu n-am înşelat pe nimeni. Am vrut să ne înţelegem şi am chemat- o acasă la mine, dar a venit cu paisprezece ţigani de-ai lui Pepe după ea. Ce să discutăm aşa? A fost imposibil”, a mai spus Marioara Zăvoranu.
Vorbe grele trimise de ambele parti insa mahalagioica lui Pepe, care nici nu stiu sincer cu ce se ocupa, e clar ca e innebunita dupa suma aceea frumusica.
Dar cine e Oana Zavoranu de fapt? O tiganca nascuta in sanul unei familii, care i-a oferit o copilarie fara lipsuri pana in adolescenta. A absolvit Faculatea de Drept "Titu Maiorescu", o facultate particulara unde trebuie doar sa dai bani si sa vi la final dupa diploma, asa ca are studii din cate se observa. A ocupat un post de prezentatoar al unei emisiuni in urma unui concurs la TVR 2, afland ca de fapt a avut pile ca sa ocupe acel loc, caci nu poti sa vi de pe strada asa si sa te faci prezentatoare pentru ca logic s-ar face orice doomnisoara care fata de ea, are cultura generala, stie sa vorbeasca si sa se imbrace cand apare la tv. Se crede actrita, fara a avea studii in domeniu, jucand in niste seriale de televiziune care inca nu au aparut pe un post, "Numai iubirea, Pacatele Evei" si " Modiglianii" filme tiganesti de prost gust unde profilul ei s-a potrivit. Asta tinand cont ca filmele bune se fac cu actori, nu cu adunaturi de pe strada.
Se crede si cantareata avand zeci de albume vandute in milioane de exemplare, cred ca v-ati prins ca am glumit, aceasta reusind sa scoata pe banii ei un album care nu s-a vandut deloc. Cred si eu ca lumea nu e asa proasta sa cumpere toate tampeniile.
Si nu e doar actrita si cantareata, dar este si o "politicianca" de succes, Vadim Tudor intinzandu-i o mana cu caracter de ajutor de imunitate, aceasta probabil reusind pentru moment sa scape de cei 2 ani de puscarie pe care îi risca, in urma unui accident rutier, ca doar e femeie la volan si unde te mai uiti si cine e iti dai seama cat de proasta este, dar probabi va scapa ca si Pepe care are de executat un an si jumatate cu suspendare pentru ca a lovit impreuna cu fratele lui, doi copii intr-un bar. Mari smardoi. :))
Sper ca genul acesta de persoane intr-o zi sa nu le mai vedem la televizor, pentru ca nu oamenii cer sa li se dea asta cum spun oamenii de televiziune, ci oamenii se uita la ce li se da.
CLICK AICI PENTRU A LASA UN COMENTARIU !
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Zavoranca, o tiganca innebunita dupa banii mamei ei"

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc