Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?


Daniela Crudu si-a gasit pacaliciul cu bani
. Numele lui este Bogdan, are 36 de ani si detine o fabrica de rulmenti. Focoasa bruneta pare ca imediat ce daniela crudua pus mana pe sponsorul ei, s-a si mutat in vila acestuia din Buftea. De atunci Daniela Crudu îi conduce si una dintre masinile acestuia, un Mitsubishi Pajero. Nu este singurul lucru pe care il primeste de la sponsorul ei cu care are deja o relatie de un an si jumatate, ci fata de la meteo este rasfatata cu cercei cu diamante, hainute de firma si excursii in locatii exotice, acesta fiind pretul platit de bogatan daca vrea sa aiba ceva frumos langa el. Pe Daniela Crudu nu pare sa o deranjeze ca Bogdan este mai in varsta cu aproape 17 ani decat ea, dar se spune ca in afaceri nu conteaza varsta dintre parteneri.
Daniela CruduBogdan îi pregateste o surpriza pe data de 14 iunie cand Daniela Crudu implineste 20 de ani, acesta îi va oferi un inel de logodna cu diamant.
Sponsorul Danielei nu pare sa fie deranjat ca aceasta a pozat in Playboy, ba din contra s-a bucurat de surpriza pe care pitipoanca i-a facut-o, tatundu-si un fluture in zona intima.

Daniela Crudu«Sunt mândră de tatuaj»

Daniela s-a dezbrăcat într-un pictorial incendiar în revista Playboy, lăsând la vedere un mic tatuaj, realizat anul trecut, în zona pubiană. Tatuajul, un fluturaş, trebuia iniţial să fie desenat ceva mai sus, însă cel care i l-a făcut a sfătuit-o să-l “ascundă în bikini”. “M-a durut când mi l-a desenat, însă ce a ieşit în final contează şi sunt mândră de tatuaj”, a spus ea.

You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Daniela Crudu, pitipoanca cu sponsor"

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc