Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?

TIFOSI s-a(u) desfiintat

01:20 Scris de cgc
tifosi ultra

Un grup de prieteni format la inceputul anilor 98-99 de liceul in care invatam si consolidat de cartierul in care copilaream. Ne uneau meciurile echipei noastre si pasiunea pentru spectacolul din tribune. Acestia eram pana in vara anului 2001 cand din dorinta de a ne implica mai mult in viata peluzei nord au aparut idei privind organizarea activitatii noastre.

A venit luna iunie si o intalnire banala, ca multe altel, in care hotaram sa formam un nume ce in anii urmatori sa se identifice cu fenomenul ultras dinamovist. Entuziasti, cautam sa adoptam denumiri ale marilor grupari ultras existente in strainatate. Renuntam insa si alegem tifosi ultraTIFOSI ULTRA', un nume care exprima perfect ceea ce eram.

De ce TIFOSI? -pentru ca asta eram noi, suporteri, suporterii unui nume, suporterii unor culori, a unei cauze, a unui ideal.

De ce ULTRA"? - pentru ca acesta era modul de viata care ne placea si pe care vroiam sa-l urmam, acesta era modul de viata in care credeam, care ne caracterizeaza cu adevarat si modul in care intelegeam ca trebuie sa ne sustinem culorile.

Asa este descris pe site-ul inceputul si formarea acetui grup ultras, probabil grupul care si-a pastrat coloana vertebrala pana la capat, preferand sa se desfinteze, decat sa joace langa NG un joc murdar, unde interesele si banii primeaza.

Totul pare sa fi pornit inca de la inceperea returului 2007-2008, cand Elias care in iarna a renuntat la sefia peluzei, sa organizeze deplasari in tara in paralel. Punctul culminant pare sa fi fost atins la petrecere de 10 mai, cand s-a generat un conflict intentionat, din acel moment PCH s-a rupt in doua. Cu timpul, Elias, a inceput sa participe din nou la sedinte, la un moment dat autopropunandu-se sa preia din nou sefia PCH. Grupul TIFOSI par sa fie de acord cu aceasta idee, insa Elias sa preia singur, fara Tararache, insa imediat a sosit si refuzul acestei conditii. Actualul lider Barba, accepta noi alegeri in ideea de a readuce stabilitate si unitate in peluza. Elias pare sa mituiasca alegatorii promitand chiar si bani, insa alegerile sunt castigate tot de Barba, sustinut si de TIFOSI pentru ca si-au pastrat coloana vertebrala sustinand dreptatea, ne putand uita ca la greu Elias si-a dat demisia, iar in vremurile bune a vrut sa revina. I-au deranjat si telefoanele zilnice care incercau sa-i manipuleze.

Se pare ca Elias chiar daca a pierdut alegerile, tot organiza deplasari cu avionul, in plus la meciul cu Pandurii Tg-.Jiu, Elias si ai lui cantau diferit fata de ce cantau ceilalti din PCH. Inaintea meciului neintelegerile erau sa se tranforme intr-o bataie, TIFOSI ULTRA' rup steagul, si anunta desfintarea grupului, unul dintre putinele grupuri cu adevaratul fenomen in ssange.

- CAPTURI -


- triada (steaua bucuresti)

- desant (steaua bucuresti)

- casuals (steaua bucuresti)

- tk (steaua bucuresti)

- ultras (steaua bucuresti)

- army corps (steaua bucuresti)

- asalt (steaua bucuresti)

- intotdeauna superiori (steaua bucuresti)

- furia ros-albastra (steaua bucuresti)

- skins (steaua bucuresti)

- ultra boys (steaua bucuresti)

- ultra' (steaua bucuresti)

- coregrafia - dinamo-steaua 03/04 (steaua bucuresti)

- torcida verde (sporting lisabona)

- carcavelos (benfica lisabona)

- ragazze fossa (genoa 1893)

- cotti club (genoa 1893)

- giulestina (rapid bucuresti)

- avangarda (rapid bucuresti)

- legiunea visinie (rapid bucuresti)

- o viata pentru rapid (rapid bucuresti)

- fan club bucuresti (universitatea craiova)

- coregrafia - cupa dinamo-craiova 99/00 (universitatea craiova)

- collettivo autonomo viola (politehnica timisoara)

- coregrafia - timisoara-dinamo 04/05 (politehnica timisoara)

- nucleo (farul constanta)

- anti bucuresti (farul constanta)

- f.a.q (petrolul ploiesti)

- garda vest (astra ploiesti)

- ultras satu mare - anti caini (olimpia satu mare)

- mad boys (cfr cluj)

- VOR URMA -


CLICK AICI PENTRU A LASA UN COMENTARIU !





You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "TIFOSI s-a(u) desfiintat"

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc