Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?

O saptamana neagra

05:21 Scris de cgc
NOU.jpg



Nu este stire sau eveniment sa nu fie pronuntat numele MARIAN COZMA. Nu este oras unde nu s-a aprins o lumanare pentru el. Multa lume nici nu stia cine este, altii l-au vazut la televizor, unii il aplaudau din tribuna si cativa l-au cunoscut cu adevarat, insa drama a lovit in orice suflet romanesc. Tiganii nu sunt romani. Da sunt rasist, si nu am suportat niciodata tiganii si ungurii! Moartea lui COZMA mi-a amplificat ura fata de aceste specii.
Imi aduc aminte ca am mers la un meci al Romaniei, la Sala Polivalenta din Bucuresti special ca sa-l vad pe jucatorul lui Dinamo Bucuresti atunci, MARIAN COZMA. A plecat la Veszprem pentru ca valoarea sa sa-i fie platita pe masura. Nu a facut nimic rau, decat sa se distreze si sa eclipseze niste ciori, care s-au simtit ofensate de popularitatea handbalistului roman. Au cautat cearta cu acesta, si l-au injunghiat miseleste. Sper ca sarbii sa-l razbune, omorand toate ciorile de la bozgori, apoi sa vina si in Romania.
Vineri va avea loc inmormantarea lui. Odihneste-te in pace "PASARILA" !

LASA UN COMENTARIU AICI !
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Response to "O saptamana neagra"

  1. Anonim Said,

    salut.cum tu esti cgc,eu sint anton c t c beton.nu stiu daca ai citit comentariile mele la trei din art scrise in libertatea de alalta ieri si incare spuneam ca sintem romani si se vede.noi nu avem curaj ca sirbi,tigani sau unguri.sintem romani.daca un roman ar fi omorit un tigan, toata sleatha ar fi iesit pe strazi cu sabi ninja,pistoale etc si s-ar fi razb dar noi sintem romani.noi vb pe la colturi,prin magazine si cel mai mult comentam aici pe net sau bloguri,fara sa se vada ceva concret.pacat am fi putut organiza ceva gen sirbi in tara,dar eu cred ca doar visez.in citiva ani o sa cerem voie tiganilor pt orice lucru vrem sa facem.m....te tuturor tiganilor din toata lumea.

    Posted on 12 februarie 2009 la 14:25

     
  2. cgc Said,

    nu am citit comentariile tale...stiu ce simti....stiu ce ura ai in tine...si eu sunt la fel....dar degeaba as face anunturi sa facem ceva....se pare ca ne-am trezi vreo 10 insi maxim...poate ca trebuie sa facem ceva...vino cu idei si scrie-mi pe blogul_lui_cgc@yahoo.com

    Posted on 12 februarie 2009 la 17:12

     
  3. cgc Said,

    am spus intr-un comm la primul articol despre Cozma ca daca s-ar bate un roman cu un tign intr-o intersectie si trece un alt roman, acesta va scoate telefonul sa filmeze ca sa bage repede peyoutube, daca ar trece un tigan ar pune mana pe piatra sa sara si el in ajutorului celuilalt negru.

    Posted on 12 februarie 2009 la 17:13

     

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc