Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?


Asta este suma care ar fi oferita pentru cine il prinde pe tiganul ivan stoika, unul din criminalii lui M A R I A N C O Z M A. 100 000 de euro. Se presupune ca tiganul ar fi trecut granita in Romania si se ascunde undeva in tara noastra. Nu cred ca s-ar supara nimeni daca il aduceti si mort.
MARIAN COZMA a ajuns la Bucuresti in aceasta noapte in jurul orei 3 , in casa parinteasca, unde a fost asteptat de colegi, rude si de foarte multa lume care a venit sa-si ia ramas bun de la unul dintre cei mai buni handbalisti ai Romaniei. Cortegiul funerar s-a oprit si prin Arad, Deva, Sibiu, Rm.Valcea si Pitesti, unde in jur de 3000 de oameni in fiecare oras l-au primit cu aplauze minute bune si au scandat "Te vom iubi mereu". Suporterii echipei Oltchim Rm.Valcea au afisat doua bannere pe care era scris " R.I.P. MARIAN COZMA" si "Nu te vom uita!". Fanii lui FC Arges au afisat si ei un banner pe care scria " Pentru un munte de om, o mare de lacrimi". Deasupra complexului DINAMO Bucuresti, echipa unde a evoluat COZMA, sta scris pe un banner "Pasarila saluta-l pe CATALIN - caini pana la moarte si dincolo de ea".
Azi, trupul neinsufletit al lui MARIAN COZMA va fi in sala trofeelor din Complexul Dinamo, unde a fost adus, ca cei care l-au iubit si l-au respectat, vor putea sa isi ia ramas bun de la el.
Vineri va avea loc inmormantarea sa la cimitirul Pipera, ora inca ne fiind stabilita de familie.


LASA UN COMENTARIU AICI !
You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Response to "100 000 de euro pe capul tiganului ivan stoika"

  1. Anonim Said,

    Dumnezeu sa-l ierte!

    p.s. era mai marfa cealalta tema a blogului, mai ordonata

    Posted on 11 februarie 2009 la 12:14

     

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc