Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?

Neamul lui Becali - neam prost

02:31 Scris de cgc
Giovani Becali cum i se spune, imi lasa impresia ca face parte din clanul tiganilor care l-au omorat pe Cozma. Cica e machedon, insa eu cred ca e tigan. Umbla numai cu tigani, iar la nevoie cheama tiganii. Asa a incercat si acum cativa ani cand era presedinte la Dinamo, iar fanii il injurau. Intr-o zi acesta l-a prins pe Elias, fostul lider al Peluzei Catalin Hildan, singur in fata clubului Dinamo, iar Giovani fiind insotit de zece ciori cu sabii. Acesta l-a amenintat pe Elias atunci ca daca nu inceteaza cu scandarile impotriva lui, o pateste. Insa la primul meci mai rau au fost intaratati ultrasii dinamovisti auzind de aceasta intamplare. Unde iti erau Giovani ciorile atunci la meci?
In 2005, in timpul unei emisiuni in direct, tiganul , l-a injurat pe jurnalistul Grigore Cartianu.
Specimenul Ioan Becali care isi zice Giovani, este doar un bagabont, care a nenorocit fotbalul romanesc, a umblat de a ajutat la blaturi, a falsificat sumele din actele de transfer a multor jucatori, inseland astfel statul. Tu daca faceai asta, cititorule, erai la puscarie de mult, insa el nu e, desi a fost prins cu multe infractiuni.
De ce l-am luat la mitraliat? Aseara, a fost invitat la emisiune de pe Sport.ro, Informatia, moderata de Emanuel Terzian. La un moment dat acesta l-a bagat putin in corzi pe Giovani, cu niste sume de pe hartiile de transfer al lui Paul Codrea, pe care scria la suma de vanzare 70.000 de euro. In acea clipa, Ioan Becali si-a iesit din minti, si a inceput sa-l jigneasca pe moderator, l-a facut "prost" dupa care a aruncat cu lavaliera in el, parasind emisiunea.
Iata si filmuletul cu intamplarea de la Sport.ro.



Pai cum mister Giovani, care esti un emerit curat al sportului, cum sa te intrebe de inselaciunile facute cu mainile alea de iti scoti lavaliera, pe tine, un destept ca Terzian? Doar na trebuie sa fi din neam, doar Gigi la fel face cand nu-i convine ceva, injura jurnalistii care scriu aiurea despre el, injura DNA-ul care l-a prins cum face blaturi, sau ca si varu Giovani pleaca din emisiuni cand e bagat in corzi.
Neamul Becali, neam prost.

CUM COMENTEZI? LASA UN COMENTARIU AICI !
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Neamul lui Becali - neam prost"

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc