Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?

Doamne ce urate sunt !

06:00 Scris de cgc
In sfarsit apare ce ma contraziceam cu ceva lume de multe ori. Zoltan Lorencz, unul dintre cei mai buni fotografi din Romania. Zoltan Lorencz nu e doar fotograf, ci şi artist plastic.  Născut cu 34 de ani în urmă, el e absolvent al Şcolii Populare de Artă, secţia pictură. În 1996 a terminat şi Academia de Teatru şi Film, cu două specializări: scenografie-design şi regie. Lucrează în presă din 1998 şi puţine sunt vedetele care nu i-au trecut prin faţa obiectivului. În ciuda faptului că a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi fotografi ai generaţiei sale, Zoltan nu a renunţat niciodată la marea lui pasiune: pictura.
Am ajuns să fiu reticent când trebuie să fac o şedinţă foto cu o vedetă de televiziune. Andreea Raicu sau Mihaela Rădulescu au lansat moda pictorialelor superprelucrate, în care fotografului nu-i mai revine altceva de făcut decât să apese un buton. Aceste femei vor să fie imortalizate doar dintr-un anumit unghi, după care cer ca fiecare poză să fie prelucrată pe calculator, pentru a se şterge orice imperfecţiune. Apoi, toată lumea cade pe spate de cât de frumoase sunt ele. Mă deranjează că există tinere care aspiră să ajungă la acelaşi statut cu al divelor şi au aceleaşi pretenţii. Visez să ajungă pe tarabă reviste cu personalităţi adevărate, cărora să li se mai vadă şi un rid, un pistrui sau părul răvăşit. Cele foarte mediatizate şi care apar în posturi foarte sexy lasă cel mai mult de dorit la capitolul profesionalism”, a dezvăluit Zoltan Lorencz, care a făcut şi câte o caracterizare unor dive.
Asta a declarat fotograful pentru libertatea care a dat spre publicare si cateva poze ale asa ziselor dive, pentru a demonstra cat de urate sunt in realitate.
Iata cateva dintre pozele facute de Zoltan, care le-a surprins in viata reala fara sa mai aiba divele pretentii de unghiuri sau ca poza sa treaca prin Photoshop la prelucrat.

Da asta e adevarata fata a divei Radulescu.
«Mihaela alege doar ipostazele care o avantajează»

“Mihaela Rădulescu ştie să comunice mai bine cu fotograful. Ea şi-a făcut şi operaţii estetice care să-i mai ajusteze fizicul. Vrea să apară doar în ipostaze care o avantajează şi studiază foarte mult poziţia pe care să o adopte atunci când este pozată”, spune Zoly, care speră ca astfel să tragă un semnal de alarmă în rândul fotografilor, pentru a nu încuraja acest tip de şedinţe foto.

«Andreea are picioarele subţiate şi un ten albicios»

“Se ştie că tenul Andreei Bănică este foarte albicios, ceea ce o dezavantajează. Are trăsături dure, corpul voluminos. Picioarele ei sunt subţiate în Photoshop (un program de prelucrare a imaginilor - n.r.). Cei mai mulţi fotografi aleg unghiuride sub nivelul genunchilor. Există un truc al fotografilor pentru ca picioarele să pară foarte lungi”.

«Raicu e chiar urâţică»

“Andreea Raicu este extraordinar de timidă şi nesigură pe ea. Dacă iese acum din casă să cumpere cartofi, nu se va descurca. E cocoloşită şi cel mai mare defect al ei este că nu se comportă natural. În lumea fotografilor se ştie că cel mai mare complex al Andreei sunt cearcănele. De fapt, ea este chiar urâţică”, a spus Zoly.

«Anda Adam se chinuieşte să pară slabă»

“Anda Adam are foarte multe fiţe. Se preface că e prietenoasă, doar ca să câştige bunăvoinţa fotografului. E plinuţă, degeaba se chinuieşte să pară mai slabă. Şi ea vrea să fie pozată din anumite unghiuri. Transpiră foarte uşor, drept urmare trebuie să fie tamponată mereu de make- up artist. Îi luceşte mereu pielea. În realitate, nu arată cum e în poze”.

«Corina, genul de întreţinută»

“Corina a fost deschisă la şedinţele foto, nu mi-a plăcut însă modul ei general de abordare. Se considera o vedetă venită de la Hollywood. Nu e conştientă că trăieşte în România, oricât de poleită cu aur ar fi. E genul de femeie întreţinută”.

Da asta este adevarata fata a acestor dive si ma bucur ca cineva in sfarsit le-a aratat si partea adevarata a lor, de aceea am preluat cateva randuri dintr-un articol din libertatea.ro la fel si pozele si sper ca Zoltan sa mai publice si alte fotografii in viitorul apropiat.


CE PARERE AI ? LASA UN COMENTARIU AICI !

You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Doamne ce urate sunt !"

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc