Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?

Gigi 29

09:23 Scris de cgc
gigi beacli arestatIata ca ce parea a fi o gluma, se pare ca s-a ingrosat. Ieri s-a judecat recursul la decizia de retinere pentru 29 de zile a lui George Becali. Fara nici o schimbare, pentru ca nea Gigi mai are de stat 26 de zile intr-o celula de 16m patrati, fiind coleg cu inca doua personaje cercetate pentru trafic cu droguri. Asa au hotarat judecatorii Tribunalului Bucuresti.
Gigi Becali a avut ieri parte de sustinerea catorva sute de persoane care au venit in fata tribunalului si l-au sustinut pe latifundiar. Din Vadu Rosca au sosit la Bucuresti doua autocare cu oamenii carora Becali le-a construit casele si le-a mobilat.
Se pare ca diversiunea creata de Basescu de la afacerile murdare pe care familia sa le-a facut de-a lungul ultimilor 5 ani, doar fiica cea mare si-a luat apartament de 1.000.000 de euro pe zona lui Popoviciu, cel care a fost luat si el pe sus din cauza unor terenuri pe care si le-a facut cadou cu ajutorul functiei sale. Oare de unde a avut atatia bani fata asta a lui Basescu? Banuiesc ca din salariul ei lunar de notar public. Sunt singur ca de acolo. Fata cea mica tocmai si-a achizitionat o noua masina in valoare de 100.000 de euro. Saracuta, doar nu putea merge pe Dorobanti cu un jaf de 50.000 de euro, ce naiba, sa fim seriosi.
elena basescuIata ca diversiunea a fost bine gandita, si au luat pe cine trebuia, pentru ca toata presa din Romania nu vorbeste despre altceva acum decat despre arestarea lui Gigi Becali. O diversiune buna si pentru cazul Popoviciu, ca doar na, daca pica unul cine stie cati trage dupa el in jos. Dar sigur va trage multi.
Daca unii au uitat, se pare ca PSD-istul Geoana nu a uitat despre cazurile Basescu si Popoviciu si ieri intr-o conferinta de presa cerea autoritatilor sa se autosesizeze in privinta acestor cazuri, iar arestarea lui Gigi Becali, sa nu-i faca uitati pe cei din familia Basescu sau pe Popoviciu.

CLICK AICI PENTRU A LASA UN COMENTARIU !
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Gigi 29"

CLIPUL ZILEI
Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc