Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?

CAINI LETALI DE CL

08:33 Scris de cgc


Dinamo a umilit Rapidul sau Mircea Rednic le-a dat cate o palma lui Rada si Manea. Cainii au fost superiori la toate capitolele si au jucat un fotbal cu care le da dreptul sa spere ca nu se vor face de ras in Champions League, asa cum a facut-o Steaua. Primii la minge, orice duel castigat de caini, iar fiecare faza incheiata cu sut. Diferenta au facut-o insa Danciulescu, care e la cota 181 de goluri marcate in cariera sa si care se afla pe locul 4 all time marcatori, dar care nu a avut loc niciodata in nationala lui Piturca. Marius Niculae a lovit si el pentru 2-0, iar Adrian Cristea a inchis tabela la un sec 3-0, scor de neprezentare. Cainii au dominta si in tribune cum era de asteptat, iar jucatorii i-au facut fericiti cu acest rezultat.
Dinamo a incantat prin jocul bine pregatit de Mircea Rednic, si a placut tutoror, care au declarat ca daca o tine in acelasi ritm, e greu ca sa piarda locul 1. Marian Iancu a vrut sa fie el "Gica Contra" si a declarat ca lui i-a placut Rapidul care a jucat mai bine.

Timisoara a batut Timisoara II cu 4-1. Cum era de asteptat Buzaul a facut deplasarea pentru a vizita orasul si probabil pentru a face shopping din vestul tarii. Cum fotbalul se joaca doar cand Buzaul da de un Dinamo, Rapid sau CFR, sambata nu a avut de ce sa se opuna Timisoarei, totul parand aranjat dinainte.

Poli Iasi a lovit cutremurator la malul marii si trimite Farul Constanta tot mai aproape de Liga II. Montiel a deschis scorul in minutul 58, Cristi Bratu marcand pentru 2-0. Andrei Cristea face 3-0 in minutul 92 ca totul sa fie clar. Bergodi a declarat dupa meci ca-i pare rau de Farul, insa asta e fotbalul.

Urziceni a batut cu 1-0 codasa CS Otopeni, desi echipa ilfoveana a avut ocaziile mai clare de gol, Liviu Ganea fiind autorul chiar unei ratari uriase prin minutul 70 la scorul de 0-0. Dupa o presiune nebuna a ialomitenilor la poarta lui Cristi Munteanu, Tibi Balan marcheaza golul victoriei care-i tine la patru puncte in spatele dinamovistilor.

Soc la Cluj. Uhrin a fost demis dupa ce a castigat cu 3-0 in fta Vasluiului. Moldovan primeste prima lectie de fotbal de la instalarea sa ca antrenor principal al Vasluiului, si abia de acum incolo incep meciurile grele pentru moldoveni. Razboiul Muresan-Uhrin, se pare ca a fost castigat de clujean, iar in locul lui Uhrin jr. a fost adus fostul antrenor a lui Tony si Semedo din Portugalia, Antonio Conceicao.

FC Arges a trecut cu 2-1 de Pandurii din Tg. Jiu, prin dubla reusita de Dulcea din minutele 31 si 58. Pentru gorjeni a marcat Raskovic. Eroul insa a fost Cristi Tanase care a fost aplaudat de toata lumea la scena deschisa.

Steaua - Bistrita 1-0 greu realizat si cu noroc, scor car alta data era transat de un simplu telefon sau o iesire la o cafea intre conducatori. Cu frica de Liga II, Bistrita a jucat bine, insa norocul le-a suras selistilor, salvatorul lor in astfel de momente numindu-se Kapetanos, care a marcat si sambata in minutul 84 cu o lovitura de cap in urma unei centrari a lui Petre Marin. Arestarea lui Gigi Becali voiau sa spuna jucatorii ca i-ar fi afectat destul de tare, insa nu pot minti cand ei inaintea meciului ocupau pozitia 8 din clasament. Insa arestarea latifundiarului a rupt stadionul in doua, sudul inca fiind contra lui Gigi, pe cand peluza nord sustinandu-l la rugamintile lui Lacatus.

Craiova asteapta marele meci al vietii lor, si probabil singurul meci care conteaza in intreg sezonul pentru ei. Cel contra lui DINAMO ! Nici un meci nu conteaza mai mult pentru ambitia lor de olteni, dorinta lor de razbunare fiind mare, datorita umilintelor carora au fost supusi oltenii de care caini. Au batut la Galati cu 2-0, lasand Otelul sa priveasca cu un ochi spre zona retrogradarii si asteptand cu mari sperante meciul din etapa viitoare contra lui Dinamo.

Brasov a inaugurat nocturna si a fost cu noroc, impunandu-se in fata codasei Gaz Metan Medias cu scorul de 2-1. Un meci plictisitor cam pana in minutul 70, minut in care jucatorii echipelor s-au trezit si si-au dat seama ca se afla pe un teren de fotbal si ca trebuie sa si joace. Minutul 81, Romea Surdu deschide scorul si Brasovul parea sa fie invingatoare, insa Edson nu-i lasa decat patru minute sa se bucure pe elevii lui Lucescu, acesta egaland la unu scorul pe tabela de marcaj in minutul 85. Constantin nu e de acord cu egalitatea si in minutul 87 marcheaza pentru 2-1 si Brasov cucereste cele 3 puncte puse in joc.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "CAINI LETALI DE CL"

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc