Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?

Bahmu pui de cioara?

10:51 Scris de cgc
Ratingul cateodata te innebuneste. Cred ca asta a patit si Bahmuteanca, care pentru rating ar face orice in direct. Pe langa ca isi face asistentele de tot rasul, nu ca nu ar fi, chiar intr-o emisiune propunandu-i uratei aleia bruneta pe numele sau Andreea Tonciu o operatie la nas, datorita marimii si formei pe care il are, asemanand-o cu rechinul ciocan. :))
Partea care m-a deranjat cel mai mult, e ca aceasta grasa infecta pe numele ei Adriana Bahmuteanu promoveaza ciorile inclusiv si pe blogul ei de la Libertatea. Mai mult, este foarte indignata, de lumea asta care e contra ciorilor. Ce aveti domne cu manelistii si muzica lor. Pai raspunsul corect este ca sunt de tot rahatelul, cu muzica loc copiata de la greci, facuta pe stilul lor tiganesc, plus ca textele lor se rezuma la am bani, am dusmani si ma"iubeste"femeile. Ati auzit voi alt subiect in mizeriile lor de melodii? Orice carnacior mic si cu ceva lei in portofel de la tati vrea sa cante manele. Nu are voce da poate apare la tv s adea gata uratele. Uratele fara voce acum isi fac piese "house". :)))) Auzi...house. Doamne mare ti-e gradina. Pai e simplu, baga 4 versuri in engleza, le repeta in trei strofe si doua refrene si aia e piesa. De ce? In speranta ca urata apare la tv si se alege si ea cu fat-frumos cu cascaval. Ce au in comun cele doua specimene? Pe langa ca nu au voce de care are grija in studio nenea inginerul de sunet care are programe si le rezolva, cel mai grav este ca se cred dupa o piesa inregistrata "vedete". Si asta innebuneste parca pe toata lumea. Aloooooo...trezirea!!! Cum zice 1-Q Sapro intr-o piesa mai veche..."Romania, trezeste-te!"
Revenind la Bahmuteanca nu stiu ce sa cred. E pui de cioara sau e inculta? Am o vaga impresie ca le prinde pe amandoua. Dar ce mai conteaza cand frigiderul este plin, cardul este plin, usile sunt deschise, traiasca nenea Prigoana ca altfel mureai de foame cu mata in casa si nu mai faceai nici atatia copii.

CLICK AICI PENTRU A LASA UN COMENTARIU !
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Bahmu pui de cioara?"

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc