Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?

Am revenit - Penescu cercetat

02:08 Scris de cgc
cornel penescuAm absentat ceva zile cu articolele pe blog insa acum am revenit si sper sa o tin lant ca pana acum, cum v-am obisnuit in fiecare seara cate un articol. S-au intamplat multe evenimente in ultimile zile, insa cea mai surprinzatoare pare fi arestarea lui Penescu, patronul echipei FC Arges, dar si hypermarketului PIC. Acesta este acuzat de mituirea catorva arbitrii din Liga 1 pentru a i se oferii ajutorul in meciurile cu Craiova, Otopeni sau Bistrita. Din lista arbitrilor acuzati fac parte Tiberiu Lajos, Bogaciu si Savaniu. La audieri a fost chemat si cel care a facut legatura, stiindu-se prea bine de prietenia dintre Penescu si Constantin, seful arbitrilor.
Si cum nu erau de ajuns toate, Mircea Sandu face o declaratie idioata intr-o conferinta de presa, cum ca a fost sunat de o sursa care l-a anuntat ca un meci va fi blat, caci se va termina la o diferenta mai mare de 3 goluri, totul tiberiu lajosfiind aranjat de o casa de pariuri pentru insusirea unor castiguri din acest "sport". Banuiala unui ziarist la fel de cretin precum declaratia presedintelui FRF, cum ca meciul ar fi Dinamo - Vaslui 4 - 1 a fost spulberata de Mircea Sandu cu un "NU" sigur, astfel ca celalalt meci care a ramas fara un raspuns de "NU" fiind FC Brasov - Gloria Buzau 4 - 0. Dupa toate aceste declaratii, "Nasul"a intors-o ca la Ploiesti, afirmand ca nu se referea la nici un meci din prima liga.
Se pare ca dupa Becali, a urmat Penescu si Constantin, probabil urmeaza si niste adevarati hoti, care i-am vazut cu ochii mei avantajand fel si fel de echipe, in ultima vreme CFR Cluj sau Unirea Urziceni, ei fiind Lajos si Savaniu, Savaniu fiind arbitrul de casa si al Stelei.
Bomba a venit insa pe OTV unde un cetatean pe nume Cristi, a spus ca Penescu a fost arestat la ordinul presedintelui Traian Basescu pentru ca a refuzat sa sponsorizeze campania fiicei sale Elena Basescu. Acesta stia de toate acestea de la varul sau, care lucra ca director la una din firmele lui Cornel Penescu si stia tot ce se intampla. Acesta a mai spus ca Penescu nu e singurul om cu bani din Pitesti care trebuia sa sponsorizeze campania electorala a Elenei Basescu.
Despre aceasta sponsorizare stiam sincer si eu, insa nu m-am gandit ca nu va avea loc. Asta denota faptul ca presedintele pe care voi l-ati votat majoritatatea, a facut publicitate "sponsorului" Penescu fara ca acesta sa-si fi dat si acordul, totul parand ca un ordin pana la urma.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Am revenit - Penescu cercetat"

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc