Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?

Oferte de vacanta, mari tepe

01:44 Scris de cgc
oferte de vacanta

Vara se apropie cu pasi mari, si bineinteles romanii, care toti sunt loviti de asa zisa criza financiara, deja au inceput sa isi rezerve vacante pe litoral. Cei care sunt mai putini avuti isi fac rezervari pentru vacante pe plajele altor mari. Oferte de vacanta curg garla, din partea a zecilor de agentii de turism, care sunt gata sa te trimita pentru 1000 de euro si in Maldive. Sa fim seriosi. M-as prinde din prima ca e vorba de o mare teapa, dar uite ca romanii au bani si sunt si idioti in cat nu se prind. Exista o agentie de turism, care face zilnic prezentari la Hotel Rin, si care promite vacante de 1-2 saptamani pe suma de aproape 1000 de euro, in oferte de vacanta, tenerifeTenerife - Lanzarote. Drumul se va face cu avionul, iar cazarea va fi intr-unul din hotelele de 4 sau 5 stele. Hello!!! Cu 1000 de euro stau doua saptamani, bilet dus-intors de avion si hotel de 5 stele? Pare incredibil, si cum romanii au bani de aruncat ca doar sunt lacomi si nu au creier, se ard frumos. Pai doar avionul pana in Tenerife costa 789 de euro la compania Air France, iar cel mai ieftin il gasiti la compania Iberia, doar 403 euro.
Option International pare sa se ocupe de tepuitul romanilor idioti. Cum fac? Prin simple prezentari zilnice la Hotel Rin in Bucuresti, si din cate am inteles si prin Timisoara. Li se prezinta aceasta oferta spectaculoasa, iar romanul care cica nu are bani, scoate pe loc leutii, fara sa primeasca vreo chitanta sau vreo hartie care sa demonstreze ca a platit excursia. Surpriza o constituie ca romanul isi cumpara vacanta fara sa stabileasca data, aceasta fiind stabilita de companie.Incredibil!!! Cat de tampit sa fi sa dai niste bani cu gandul la mare, si sa te trimita prin decembrie la plaja? E uite ca sunt foarte multi romani care au patit la fel, chiar incredibil de multi si in mare parte femei, cum era de asteptat. Toti cei in cauza plang acum dupa bani, in speranta de a recupera suma platita, insa fara vreo hartiuta, cam greu sincer.

"Mama mea a cumparat o excursie de la ei.
Ideea este urmatoarea : Cumperi un pachet
fara sa stii cand pleci. Apoi cu 2 luni inainte ii intrebi daca pot sa confirme datele de calatorie. Mama le-a cerut sa-i confirme niste date si ei au zis ca e ok. Am rugat-o sa le ceara ceva scris pentru ca si eu am retineri. Problema este ca eu nu am gasit nimic de pe site despre hotelul unde ofera ei cazare. Chiar am cautat pe net despre ei si nu am gasit nimic."

Cam asa suna unul dintre mesajele lasate pe forum, unde sunt zeci poate chiar sute de mesaje.

"Buna! incerc si eu sa recuperez banii parintilor mei! Ma puteti ajuta cu cateva informatii? Va multumesc."

"buna ajuta-ma te rog cu o idee sa-mi recuperez si eu banii! e urgent! sunt in aceeasi situatie cu voi. Multumesc mult! as vrea sa rezolv problema cat mai urgent."

Cam asa suna mesajele oamenilor disperati pe forumul respectiv. Dupa ce ca idiotii respectivi au aruncat banii pe o teapa, acum stau si se plang unii la altii pe internet, in loc sa mearga sale rupa gatul alora de la Option International.
Printre ei am gasit si oameni fericiti care au fost in excursii oferite de Option International. Unii nu au luat teapa si chiar au plecat in respectiva excursie, chiar daca in loc de 250 de euro avionul cum era promis au platit 450, si chiar daca in loc de 5 stele au stat intr-o casa de 2 stele, acestia se pare ca s-au multumit cu atat si considera ca nu s-au ars. oferte de vacanta, tenerifeErau fericiti ca macar au fost acolo si ca a fost soare si frumos. Doamne de ce nu ai lasat durere la prostie si ai lasat durere de masea sau alt fel de dureri.
Nici nu stiu daca e de ras sau de plans prin ce trec acesti oameni, insa sper sa le fie o lectie buna, poate se trezesc la realitate, desi mi-e greu sa cred asta daca nu au facut-o pana la varsta care o au se mai poate intampla asta mai tarziu, si uite ca nu sunt copii, ci oameni maturi care isi permit sa plece in Tenerife. Dar nu-i plang eu pe ei, caci par sa nu aiba probleme cu banii cat timp isi permit vacante prin Tenerife.
Deci daca vreti sa plecati p-afara la mare, sau chiar aici in tara, mai bine deschideti ochii bine la ofertele agentiilor de turism. Feriti-va de tepe!

CLICK AICI PENTRU A LASA UN COMENTARIU !
You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Response to "Oferte de vacanta, mari tepe"

  1. Anonim Said,

    CITITI ZIARUL BUNA ZIUA IASI SI AFLATI CUM SE POT RECUPERA BANII!

    Posted on 30 octombrie 2009 la 10:20

     

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc