Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?

Detoxifiere de primavara

11:56 Scris de cgc

Inlatura toxinele acumulate iarna si revigoreaza-ti organismul


Iarna, consumul de alimente grase si, implicit, daunatoare sanatatii este mai mare decat in orice moment al anului. Odata cu venirea primaverii, ajutati organismul sa redevina sanatos!

Pentru a-ti revigora organismul si elimina toxinele, este nevoie de o alimentatie speciala, ingrijire si exercitii fizice, realizate simultan. Acordandu-le importanta necesara, vei avea un corp sanatos.


ALIMENTATIE

Inlaturarea alimentelor bogate in grasimi este primul pas spre un organism sanatos. Pentru a-ti intari sistemul imunitar prin inmagazinarea unei cantitati ridicate de vitamine, minarale si pentru a te hidrata corespunzator alege sa consumi fructe si legume. Astfel spanacul, urzicile, castravetele si salata verde, sunt doar cateva dintre cele mai bune prietene in aceasta primavara. Urzicile considerate plante medicinale, sunt bogate in vitaminele A, B, C, E, K si au un continut de calciu, magneziu si fier. Pe de alta parte spanacul este cel ce ajuta la absobtia calciului, regleaza activitatea hormonala si iti da plusul de energie de care ai mare nevoie.
Pentru rezultate maxime, specialistii recomanda combinarea legumelor in salate si consumate de doua ori pe zi. In plus nu uita de cei doi litri de apa ce trebuiesc consumati zilnic.


SPORT
Chiar daca avem destule motive pentru care lasam exercitiile fizice pentru mai tarziu, cu totii suntem constienti ca sportul este aliatul nostru.
Pentru un corp frumos si sanatos, tonic si detoxifiat, fa-ti timp pentru fitness, jogging, inot sau orice activitate care iti poate tonifia masa musculara.


INGRIJIRE
Pielea trebui ingrijita in mod constant. Odata cu acumularea toxinelor in organism, primele semne se vad la nivelul epidermei. Pe langa ajutorul pe care ilprimeste de la o alimentatie adecvata si sport, pielea are nevoie si de ajutorul tratamentelor si produselor cosmetice.
Astfel, prin folosirea cremelor hidratante, a impachetarilor cu parafina si a produelor de exfoliere, vei reusi sa dai pielii un aspect imaculat. In plus, poti incerca tratamentele cosmetie anticelulita pe care le gasesti in saloanele de infrumusetare sau in farmacii.
In ceea ce priveste tenul, acesta are nevoie de o ingrijire speciala. Toxinele acumulate in corp se vad, de cele mai multe ori, si pe fata. Pentru a avea un ten radiant si lipsit de imperfectiuni, specialistii recomanda exfolierea lui de doua ori pe saptamana, hidratatarea zilnica si extractia comedoanelor o data pe luna.

CLICK AICI SA LASI UN COMENTARIU !
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Response to "Detoxifiere de primavara"

  1. Anonim Said,

    frate cum sa dau de tine ? admin/romanianultras.ro

    Posted on 17 martie 2009 la 10:02

     
  2. cgc Said,

    jos de tot , am id de mess sau mailul ;)

    Posted on 17 martie 2009 la 14:28

     

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc