Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?

Dani Otil sare la gatul presei

02:49 Scris de cgc

Dani Otil a sarit la gatul presei
, sambata in emisiunea Dianei Munteanu Niculescu, "Conferinta de presa". Punctul culminant a fost atins cand vedeta matinalului de la Antena 1 a stat fata in fata la discutii cu reprezentanti de la diferite publicatii, subiectul fiind relatia dintre el si Mihaela Radulescu.
dani otil si mihaela radulescuMihaela Radulescu si Dani Otil s-au cunoscut pe 2 iulie, la emisiunea acestuia cand a invitat-o pe Mihaela pentru a vorbi despre spectacolul pirotehnic "Bucharest Golden Nights" pe care ea la regizat. De atunci Mihaela i-a dat tarcoale lui Dani, ea facand primul paspentru a fi impreuna cu el. In acel moment Raduleasca era inca sotia lui Elan, acestia anuntand divortul undeva la mijlocul lunii septembrie, motivul pare sa fi fost chiar relatia in care intrase cu Dani.
Nimeni nu a crezut la inceput ca cei doi traiesc o poveste de dragoste, datorita fostelor relatii pe care Mihaela Radulescu le-a avut, cunoscut fiind faptul, ca a sarit din pat in pat, pentru bani si succes, dar si din cauza diferentei de varsta dintre ei, care este de 11 ani, Mihaela avand 39 de ani, iar Dani 28 de ani.
dani otil si mihaela radulescuDani a atacat publicatiile pentru furtul fotografiilor cu Mihaela, in ipostaze nud, la care acesta a lucrat, si amplasarea lor, langa stiri care nu aveau nici macar legatura cu fotografia. Acesta a pus si conditii pentru aparitia lor pe coperta vreunei reviste, suma la care el s-a gandit fiind de 15.000 de euro. A recunoscut ca pentru emisiunea este rasplatit cu cateva mii de euro lunar.
Ca o parere personala, am impresia ca acest mucea a cam uitat de unde a plecat, ca era un muc pe la radio, ca facea o emisiune de dimineata unde prea lume nu se uita pentru ca ori e la munca, ori la scoala, ori cei care stau acasa dorm la acea ora. mihaela radulescu si dani otilExista o vorba, ca succesul îi innebuneste pe unii, fapt care se pare ca are parte si Dani Otil, si asta de cand a fost transferat la Antena 1, prezentand matinalul impreuna cu Razvan, pe o suma mai frumusica, dar pare sa-l fi zapacit de cand toate ziarele de scandal sau paparazzo, baga articole despre relatia dintre el si Mihaela Radulescu. Chiar el a recunoscut in cadrul aceleasi emisiuni, "Conferinta de presa", ca ziarul Libertatea daca nu ma insel, a facut niste statistici, din care reiesea ca se vinde mai bine orice se scrie de rau sau de scandal despre relatia lor, decat daca Basescu si-ar baga limba in gura lui Boc.
Nu i-a lipsit grandomania, spunandu-le acelor doamne din emisiune, ca el se imbraca de la un brand de afara de care nu poate spune, si mi-a lasat impresia ca hainutele lui sunt made in Magazinul Unirea. Poate sa fie mai noi cele cumparate din excursia de la Amsterdam platita de Mihaela, unde au cheltuit in jur de 70.000 de euro in numai doua zile.
Si-a scos la suprafata faptul ca e inca un taran, suparat pe o domnisoara ca a publicat o poza nud cu Mihaela langa un articol care nu avea vreo legatura cu fotografia, acesta dandu-i o explicatie idioata: "Daca eu pun o fotografie cu tine nud, apoi scriu in articol ca iti put picioarele si gura, ti-ar convenii?"
Totusi sunt de parere ca Dani Otil ar trebui sa revina singur cu picioarele pe pamant, pentru ca mai tarziu tot isi va reveni insa violent, iar picajul lui va fi vizibil.

DACA VREI SA LASI UN COMENTARIU CLICK AICI !
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Response to "Dani Otil sare la gatul presei"

  1. Anonim Said,

    si acest "mucea" ar trebui sa inceteze cu aceste aere de mare vedeta si sa realizeze ca fara d-na Radulescu , multi nici nu am fi auzit de el, sau vag , l-am cataloga drep unul din "baietii" ce apar in emisiunea de dimineata la Antena 1....si atat

    Posted on 9 martie 2009 la 16:38

     
  2. Anonim Said,

    Un ,,papagal,, acest Dani...care a vrut sa ajunga si el ,,mare vedeta ,, si nu stia cum candva...dar acum a gasit solutia...relatia cu M.Radulescu ii garanteaza succesul in viitor.

    Posted on 5 aprilie 2009 la 22:29

     
  3. cgc Said,

    totusi avea ceva succes si inainte sa fie cu raduleasca, poate nu mai era asa mediatizat in stilul asta...adik acum toate tunurile pe ei, sau dupa scandalul ala s-a mai subtiat nebunia

    Posted on 6 aprilie 2009 la 08:30

     
  4. Anonim Said,

    Daca Dani este cu Raduleasca,..bravo lui, numai ca ar fi bine sa nu uite de unde a plecat.
    Am un exemplu de dat refritor la ce fel de om poate fi...
    Eram cu o prietena de-a mea in mall unde ne luasem ceva de macare ( noi fiind colege cu dani ), si eram ajezate la o masa langa restaurantul chinezes. Dani era cu un coleg de la noi din tv, ne-au vazut, ne-au salutat ( frumos, nu-i nimik de zis ), dar comentariul sau a fost ffffff cahhhh...." noi intram aici ( adica resturantul chinezesc ) , ca noi ne permitem "

    Asa ca va rog dragii mei cititori..nu am nimik cu el...este un baiat ok, dar bunul simt este fff important...indiferent din ce clasa sociala provenim.
    Atata am avut de spus!

    Posted on 29 aprilie 2009 la 15:49

     

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc