Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?

Cocalari si pitipoance

10:11 Scris de cgc

Cocalar sau pitipoaca
, sunt cuvintele care nu par sa lipseasca din nici o emisiune de pe la tv. Se pare ca au devenit indisponibile din gurile Danielei Crudu sau Andreei Tonciu. Caterinca sau nu, Daniela Crudu a anuntat azi, 10 martie 2009, ca lucreaza la un proiect pe nume "Ziua pitipoancei", bineinteles vreau sa cred ca e doar o caterinca, dar din gura idiotilor ies cate si mai cate idei cretine.
Dar nu numai Daniela Crudu face pe pitipoanca prin emisunea matinala de la Antena 1, ci si urata aceea Andreea Tonciu, care se dezbraca sa prezinte in vremea si o vedeti ca face sau chiar e de fapt, pe proasta prin emisiunea lui Bahmutica. Si ea cica e pitipoanca de Dorobanti, ca acum i-a luat tacsu opel decapotabil la mana a doua 5500 de euro...saracul taticu acu plateste atatea rate bancare pentru mofturile uratei, asta doar pentru ca ea nu e in stare sa faca rate, pentru ca muncest

e pe 600 de lei pe luna :)) . Pai fato cine te-a mintit ca se fac bani multi din prostitutie in Romania, te-a pacalit grav, mai ales ca tu esti o urata cu nas mare si defect.
Dar iata si cateva exemple de poze cu pitipoance si cocalari.


CLICK AICI DACA VREI SA LASI UN COMENATRIU !
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Cocalari si pitipoance"

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc