Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?
Cateva zile la rand ziarul Cancan anunta ca va dezvalui niste informatii despre faptul ca o vedeta din Romania, care scoate la produs vedete TV.
Iata ca a venit ziua si am aflat ca Nikita a incercat sa o scoata la produs pe Eva Kent, iubita baiatului lui Matache Macelarul, dar si asistenta lui Dan Capatos, moderatorul emisiunii Un show pacatos. Eva nu este singura vedeta care se f**e pe bani. Din lista mai fac parte cica Mihaela Radulescu, Magda Ciumac, Betty Stroe fosta Etnic, Andrea Mantea.
Reporterii Cancan s-au intalnit cu Nikita pentru a negocia pentru Eva Kent, poeta din Piata Romana, cerand 500 de euro pentru ea si 300 de euro sa pe care sa-i ofere Evei.
"E porno femeia. Din banii astia tre? sa-i dam si ei. Oana Oprea o cheama, nu Kent. Mai devreme am vorbit cu ea, vrei sa-ti arat telefonul?
E suparata ca a enervat-o Bahmuteanca aseara in emisiune, a facut-o de ras. Tarfa Bahmuteanca", le-a spus Nikita reporterilor. Intrebata daca crede ca Oana Oprea va accepta sa se prostitueze pentru bani, Nikita le-a replicat, iritata, ziaristilor: "Cum sa nu fie de acord, doar am vorbit cu ea"."Toate fetele le cunosc. Vii in seara asta, te iau, te duc acolo unde se filmeaza. O iau deoparte (pe Eva Kent), ii spun ca tu esti, ii spun care-i treaba. Ii spun sa nu faca vreo manevra, ca daca face... Da? nu face, nu e smecherita, e mai fraiera". Intrebata cati bani vrea pentru a o "comercializa" pe asistenta lui Capatos, Nikita a raspuns: "Ti-am zis, banii si ce tre? sa-i dau acolo, sa-i bag in buzunar. Ii zic: "Ia, fa, de aici. El e baiatul". Daca tu vrei
sa-mi dai si mie acum ceva (bani), e treaba ta".Cica i-au dat 300 de lei in avans drept garantie.
Azi-noapte, Nikita a intrat in direct la OTV declarand ca totul e o facatura, si ca ziarul Cancan i-a propus acest scenariu contra sumei de 1000 de euro, iar cand s-a prins ca e manevra aceasta s-a retras ne mai spunand nimic.Nikita cica ar fi primit o foaie de la reporteri cu ceea ce ar fi trebuit sa zica, aceasi reporteri scriind pe foaie si lista de vedete.
Se pare ca totul a intrat in ceata si astept zilele viitoare sa va tin la curent cu adevarul din aceasta poveste, si sa vedem cine minte si cine spune adevarul, stiind ca nici aceste vedete nu sunt usa de biserica, cunoscuta fiind prostitutia din lumea lor , dar nici ziarul Cancan nu e la primul scenariu inventat.
Mai jos puteti vedea filmul facut de reporterii Cancan cu o camera ascunsa.



CARE E PAREREA TA ? COMENTEAZA AICI !
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Response to "Nikita proxeneta vedetelor din televiziune"

  1. Anonim Said,

    Asta doar in Romania se poate intampla...

    Posted on 2 februarie 2009 la 21:40

     
  2. Anonim Said,

    in ce hal am ajuns nu imi vine sa cred, asta mai lipsea, Nikita proxeneta...doamne!

    Posted on 2 februarie 2009 la 23:02

     
  3. cgc Said,

    am impresia ca e facatura marca Cancan...nu stiu ce sa zic

    Posted on 3 februarie 2009 la 02:29

     

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc