Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?

Uzzi rupt cu bataia

15:58 Scris de cgc
de C G C

E baiat de cartier de mai bine de 10 ani, injura, cica are pistol, cica e din strada si da bine cu pumnul. Ne-a demonstrat-o de atatea ori. Imi amintesc in trecut cand era dusmania dintre CARTEL SI Sindicatul RANS, cand Rimaru de la R.A.C.L.A. batea mafiotii din Pantelimon pe unde-i prindea. Dupa ce au crescut au ramas melodiile de baietie ale celor de la BUG Mafia. Primul scandal din ultimii ani se pare ca i-a lasat urme grele lui Uzzi. Baiatul de cartier din Socului se pare ca petrecea intrun bar din Timisoara cu niste prieteni, grupul sau luandu-se la cearta cu doi barbati, si cum de la cearta la bataie e doar un pas mic, a inceput ploaia de pumni si picioare.
Uzii a iesit sifonat rau de tot, in urma altercatiei, rapperul a fost dus direct la spital. Incidentul a avut loc in jurul orei 6:00. Potrivit martorilor, intre grupul de petrecareti din care facea parte Uzzi si alti doi barbati din bar, ar fi inceput o cearta aprinsa. In cateva momente a pornit si bataia. Angajatii barului au chemat ambulanta.
In timpul altercatiei a fost ranit si prietenul lui Uzzi, insa a refuzat sa primeasca ingrijiri si a plecat fara sa dea vreo declaratie politiei.
Politistii incearca acum sa ii identifice pe toti cei implicati in scandal, pentru a-i audia.
Uzzi este internat la Spitalul Municipal, la sectia de chirurgie generala, unde va ramane cel putin pana sambata, spun medicii. Are capul spart si un deget de la mana rupt. Cat timp i s-au facut invstigatiile medicale, usa salonului a fost pazita permanent de cei doi bodyguarzi ai lui.
Probabil acum va renunta la aceste piese cu baietia de cartier care in 30 de ani de viata a pus-o doar in piese de hip hop, neputand dovedi acelasi lucru si cand a fost vorba de actiune.



CUM COMENTEZI ? LASA COMENTARIUL TAU AICI !
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Uzzi rupt cu bataia"

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc