Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?

ADIO COZMA !

22:56 Scris de cgc


Marian Cozma, nascut in Bucuresti, pe 8 septembrie 1982, a jucat din 2002 pana in 2006 la DINAMO Bucuresti, apoi s-a transferat la echipa de la bozgori KC Veszprem si a activat pana ieri 8 februarie 2009, cand a fost injunghiat cu trei lovituri de cutit si omorat de 2 ciori bozgore intr-un club. Un coleg din echipa i-a invitat pe Cozma si inca cativa la o bere pentru ca sotia acestui nascuse.
Circumstantele atacului asupra lui Cozma inca nu sunt clare insa au fost atacati de un grup de 30 de ciori bozgore care doreau sa isi razbune o alta cioara batuta in acel club cu o seara inainte de un om foarte inalt si bine facut. Au pus ochii pe handbalistul roman care avea 211 cm inaltime.

Totul a inceput cand chelnerita le-a cerut celor 30 de ciori sa le plateasca nota pentru ce consumasera, iar una dintre ciori a lovit-o in fata pe chelnerita. Atunci Cozma, saritor de felul sau a sarit in apararea fetei, impreuna cu ceilalti colegi din echipa. Cateva secunde a durat ca ciorile sa sara la bataie, au scos cutitele si au dat cu ele unde au putut. Pe Marian Cozma l-au intepat in inima de trei ori fiind si tinta razbunarii lor. Sarbuol Ivan Pesic a fost si el injunghiat in rinichi, iar alt sarb Zarko Sesum e internat langa pesici la terapie intensiva cu grave traumatisme craniene.
2 ciori sunt cautate pentru crima camerele de luat vederi din club filmand toata scena.
1000 de fani s-au strans in fata salii echipei cu torte in mana imediat dupa incident vestea zburand ca vantul. Tot orasul a aprins ieri lumanari in memoria lui Marian Cozma.

Sârbii se revoltă şi vor să-l răzbune pe handbalistul Zarko Sesum, rănit grav în a

celaşi incident în care Marian Cozma a fost ucis.

Tatăl handbalistului deţine cea mai importantă firmă de bodyguarzi din Serbia şi promite că cei care i-au agresat fiul nu vor scăpa uşor.

Conform gsp tv, au fost deja cooptaţi 300 de foşti membrii ai celebrei grupări para

militare care era condusă de Arkan. Aceştia vor să plece înspre Ungaria pentru a-i trage la răspundere pe cei care au provocat scandalul.

Extremiștii unguri îi caută pe criminali

Ieri, la ora 19:00, la Veszprem a avut loc o comemorare a sportivului român, la care au fost prezenţi şi membrii ai Gărzii Ungare, mişcare naţionalistă radicală. Aproximativ 50 de membri ai mişcării, asociată cu partidul radical naţionalist Jobbik, s-au adunat şi la Gyor, în vestul Ungariei. Într-o declaraţie transmisă MTI, Jobbik a cerut reintroducerea pedepsei capitale. Ministrul justiţiei din Ungaria, Tibor Draskovics, a lansat însă un apel către locuitorii Ungariei, cerând ca nimeni să nu încerce să se substituie justiţiei.

Alin Şania, colegul său de la echipa naţională a declarat pentru ProSport:

"Nu mi-a venit să cred si am dat telefoane in mai multe parti... e cruda viata uneori, nu mi vine nici acum sa cred. Marian mi-a fost si coleg si adversar...un baiat extraordinar, n-aveai ce sa i reprosezi"

Printre lacrimi tatăl lui Marian, Petre Cozma a declarat pentru ProSport: Rareş m-a sunat de dimineaţă. Sunt terminat, nu ştiu ce să cred. Născuse nevasta unui coleg de-al lor, Ivancic, şi s-au dus să sărbătorească. A ieşit un conflict şi băiatul meu a ieşit afară. Au băgat trei cuţite în el!Acum plec spre Ungaria, off Doamne, nu pot să cred, aseară la 11:30 vorbisem cu el şi era bine. Îşi făcea planuri de viitor!"
Ei sunt criminalii lui Cozma. Cioara dindreapta a fost prinsa chiar acum 00:05 in Austria . Numele lui este raffael sandor si are 29 de ani.
A mai fost prins un suspect colateral al criminalilor lui Cozma.

LASA UN COMENTARIU AICI !

You can leave a response, or trackback from your own site.

14 Response to "ADIO COZMA !"

  1. Anonim Said,

    Sa vina sarbii sa faca sapun din toate ciorile bozgoresti si sa vina si in Romania apoi ca e lipsa de sapun si aici. Inacceptabil!!!
    Ochi pt. ochi etc

    Posted on 9 februarie 2009 la 12:57

     
  2. Anonim Said,

    Dumnezeu sa-l odihneasca!

    Posted on 9 februarie 2009 la 14:27

     
  3. cgc Said,

    Si eu sper sa faca cineva ceva intr-o zi cu toate ciorile din romania....sa le inchida intr-un oras cu ziduri inalte de 200 m paziti din exterior sa nu iasa pana se omoara intre ei. ori inchisi si gazati toti.

    Posted on 9 februarie 2009 la 14:34

     
  4. Anonim Said,

    Dumnezeu sa-l ierte! Iata k ungurii, care pana nu demult ne catalogau pe noi drept "ciori", au si ei ciorile lor. A trebuit sa se se intample o adevarata tragedie k sa isi dea seama k sunt tigani si la ei, cum sunt si la noi si in toata lumea. Aceasta este cea mai crunta lovitura pe care o puteau primi parintii sai. Ce mai putem noi sa spunem decat sa fie puternici! Sufletul lui Marian ii va pazi de acolo de sus.

    Posted on 9 februarie 2009 la 20:21

     
  5. cgc Said,

    fiecare picior de ungur care calca romania trebuie batut parerea mea. a doua zi, dupa ce Cozma a murit, injunghiat de unguri, echipa de handbal feminin din Galati a fost injurata si huiduita tot meciul. Doar cei din Vezsprem l-au iubit pe Cozma....

    Posted on 9 februarie 2009 la 20:28

     
  6. DEDDAR Said,

    Daca esti ungur si mai esti si tigan meriti sa mori schingiuit.

    Posted on 10 februarie 2009 la 10:02

     
  7. cgc Said,

    Sper sa mergem cat mai multi sa-i aprindem o lumanare atunci cand va veni in Bucuresti, lui MARIAN COZMA!
    ODIHNEASCA-SE IN PACE !

    Posted on 10 februarie 2009 la 20:18

     
  8. Anonim Said,

    "E TRIST DAR TOTUSI ADEVARAT CA PUTINELE NOASTRE STELE SE STING INCET INCET...DUMNEZEU ARE ECHIPA LUI ACOLO SUS SI NU PUTEA JUCA FARA CEL MAI URIAS PIVOT...PACAT...DAR NIMIC NU IL MAI ADUCE INAPOI,...IN CE LUME TRAIM...TE VOM IUBI MEREU MARIAN COZMA....

    Posted on 11 februarie 2009 la 19:48

     
  9. Anonim Said,

    As vrea sa particip la un raid de omorat ciori jegoase,ma umplu de adrenalina cum as cioparti unu sau mai multi.Aceste jeguri numite ciori sunt mana-n mana cu alte jeguri si anume sefii politiei si judecatori.Trebuie ca omenirea sa scape odata ptr totdeauna de acest flagel numit CIORI.

    Posted on 12 februarie 2009 la 13:07

     
  10. cgc Said,

    Stiu ce simti killer insa te-ai intrebat cati albi vom fi acolo sa facem asta? romanii sunt fricosi...tari in vorbe cand sunt in spatele tastaturii.
    daca se bat un roman si un tigan intr-o intersectie si trece pe langa ei un roman...acesta scoate telefonul si filmeaza sa aiba ce pune pe youtube...daca trece un tigan ia o piatra de jos si isi ajuta coloratul din neam.
    pacat.

    Posted on 12 februarie 2009 la 14:27

     
  11. Anonim Said,

    TRISTA SOARTA AI AVUT CARE PE TOTI NE-A DURUT CA AI PLECAT ZAMBIND DE ACASA SI TE-AI INTORS FARA VIATA PE NOI TOTI TU NE-AI LASAT CU SUFLETUL INDURERAT.....TE VOM IUBI MEREU MARIAN COZMA////BIANCA

    Posted on 12 februarie 2009 la 18:29

     
  12. Anonim Said,

    as vrea sa avem puterea si libertatea sa omoram toti TIGANII...de la cel mai mic la cel mai mare...sa-i starpim de pe fata pamantului..nu merita sa traiasca...mereu i-am urat....chiar daca sunt fata...jur ca daca ar fi sa se faca ceva ptr starpirea tiganilor..as fi prima...

    Posted on 12 februarie 2009 la 19:14

     
  13. Anonim Said,

    as vrea sa avem puterea si libertatea sa omoram toti TIGANII...de la cel mai mic la cel mai mare...sa-i starpim de pe fata pamantului..nu merita sa traiasca...mereu i-am urat....chiar daca sunt fata...jur ca daca ar fi sa se faca ceva ptr starpirea tiganilor..as fi prima...

    Posted on 12 februarie 2009 la 19:15

     
  14. cgc Said,

    Am fost azi in fata la clubul Dinamo si am aprins o lumanare, n-am avut curaj sa merg in Tei, acasa la Marian, pentru ca acum un an am trecut prin ce trece sora lui Marian si m-am oprit acolo unde a jucat de mic si pana sa plece in Ungaria.M-a impresionat un bartran care avea grija de lumanarile care se stingeau, m-a impresionat ca lumea inca aprindea lumanari si aducea flori in amblele locuri din fata Complexului Sportiv Dinamo.
    UN OM MARE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.
    ODIHNEASCA-SE IN PACE !

    Posted on 12 februarie 2009 la 23:10

     

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc