Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?

Scenariu prost-Tolea nevinovat

00:37 Scris de cgc
de C G C

Diaconescu e un mincinos si jumatate si sper sa se faca ceva pentru a i se inchide televiuziunea acestui mascarici, care e in stare sa faca orice pentru rating, folosind orice mijloace, orice suma de bani, si orice fel de maimute, toate numai pentru rating. A incercat sa inventeze rapirea unei scursuri a acestei societati, pe numele ei Magda Ciumac, inscenandu-i rapirea si acuzandu-l pe Tolea Ciumac, pentru aceasta fapta. Aceasta mizerie, a acuzat ca a fost tinuta legata zece zile intr-un apartament doar cu apa si doua mere, dupa care a fost aruncata intr-un sant in orasul Voluntari, de la marginea Bucurestiului. Idiotul de Diaconescu a facut un plan de tot rahatul fara sa gandeasca vreun pic, iar oameni priceputi, au adus teorii care au evidentiat clar nevinovatia lui Tolea.
Iata cateva din teoriile ce scot in evidenta scenariul prost al lui Diaconescu :
  1. Daca a baut zece zile doar apa, si nu a avut acces la wc, ar fi fost nevoita sa faca pe ea, iar la gasirea ei, ar fi fost murdara si ar fi mirosit a pisat.
  2. Ne aducem aminte slabirea lui Doroftei, pentru indeplinirea greutatii necesare intrarii in ring, cand la cantar a lesinat dupa 3 zile de infometare, iar aceasta femeie bionica nu avea nici pe dracu, aparand chiar in aceasi seara la OTV
  3. Daca ar fi fost aruncata din masina, probabil s-ar fi lovit destul de rau, sau macar era murdara de noroi pe haine, SorinOvidiu Balan deplasandu-se la locul cu pricina si constatand mocirla din acel loc.
A patra chestie o sa o vedeti mai sus intr-un filmulet si e incredibil ce veti auzi. In cadrul emisiunii ACCES DIRECT moderata de Madalin Ionescu, a sunat o femeie pentru a o turna pe aceasta panarama Magda, pentru ca a incercat sa o cumpere ca martor in rapirea ei si la procesul contra lui Tolea, insa la ruga familiei, aceasta a turnat totul si este gata sa depuna marturia si la politie.
Magda acuza ca Tolea iar fi furat telefoanele si lucruri din casa, iar dupa ce a revenit si-a gasit telefoanele la usa. Politia a venit la 06:00 acasa la Tolea pentru a face o perchezitie, acestia dandu-si seama de inscenare, dar facandu-si datoria cum cere legea, si l-au rugat pe Anatolie Ciumac sa mearga la sectie pentru testul cu detectorul cu minciuni. Se pare ca "rapitorul" a trecut testul cu poligraful si s-ar putea sa avem o rasturnare de situatie, si Magda sa pice pe mainile politiei, pentru calomnie. Acest om nenorocit, Dan Diaconescu, a vrut sa bage la puscarie un om nevinovat, pentru o fapta inscenata.
CE TREBUIE OARE SA FACEM SA INCHIDEM OTV ? VENITI CU IDEI !
Va las sa urmariti marturia incredibila cum Magda a vrut sa plateasca lume ca sa minta ca a fost rapita, si cum a fost data in fapt. Felicitari pentru curaj doamna!



You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Response to "Scenariu prost-Tolea nevinovat"

  1. Anonim Said,

    Magda asta, :-&, e nebatuta la timp de Tolea X(, curva draq.

    Posted on 21 ianuarie 2009 la 15:03

     
  2. cgc Said,

    eu cred ca nu a fost batuta deloc....ca altfel isiveea de treaba ei acasa...

    Posted on 22 ianuarie 2009 la 01:40

     

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc