Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?

STIRI PENIBILE PE LA TV

18:02 Scris de cgc
de C G C

Week-end-ul acesta aproape m-a innebunit TV-ul de la noi cu maxim doua stiri: "Radoi la AL Hilal" si "bogatanii lui Tiriac la vanatoare la Balc". Ca sa incep cu prima stire, despre jucatorul echipei Steaua, Mirel Radoi care a facut marele transfer la echipa Al Hilal din Arabia Saudita, vreau sa scot in evidenta tam-tam-ul din media romaneasca despre acest mare transfer. Ori eu sunt depasit de fenomenul fotbal, desi l-am cam practicat vreo 20 de ani, na ca cine nu stia cu ce m-am ocupat pana acu , a aflat, ori Al Hilal e o mare ehipa. Toata media sportiva isi pune intrebarea daca Radoi a facut un pas inainte sau unul inapoi. Pai intrebare mai stupida ca asta nici ca puteati sa va puneti. Pai ce mai ziaristilor, cumva s-a transferat la AC Milan,Inter, la Real Madrid, Manchester United? Baieti...s-a transferat la arabi. Adica adio performanta, adio echipa nationala, adio Liga Campionilor,Cupa UEFA, etc. Din punct de vedere financiar, nimic de zis. Privind din acest punct de vedere taticule pai a reusit un super transfer. I vedeam pe niste baieti la TV cum scandau "Mirel Radoi este unul dintre noi". Aaaa...aia erau ultrasii! Flacai, chiar credeti ca Radoi e unu de-al vostru? Nu cred. Radoi castiga din cate am inteles vreun milion patru sute de mii de euro pe la arabi. Iese cu voi prin cluburi sau sta cu voi la o bere in fata blocului? Poate ca munca si familia ar trebui sa va fie prioritare asa cum sunt pentru Radoi. Dar nu asta voiam sa scot in evidenta ci faptul ca la toate televiziunile era o stire cu Mirel, una cu Dinamo, una cu Mirel, una cu CFR Cluj, una cu Mirel alta despre Borcea, iar Mirel si tot asa. De ce dracu nu ati facut un "Special" pentru Mirel Radoi? Stirea asta asezata tactic in programul stirilor sportive a ocupat 60% . Sunteti nebuni!
A doua stire de o cretinitate si imbecilitate este cea in care se anunta cum Ion Tiriac, aduce in tara noastra mari oameni de afaceri sa vaneze, ca sa arate obiceiurile stramosilor nostrii. Bineinteles cei care si-au pus amprenta foarte tare ocupand jumatate de zi cu aceasta chestie au fost cretinii de la Realitatea TV care acum si-au luat elicopter si ne dadeau in direct din aer imagini de la vanatoare. Ne-au prezentat bocancii lui Tiriac cu incalzire electronica negandindu-se ca sunt alti romani care au in bocanci aerisire in talpa. Imi arata niste slinosi cu burta care isi savurau ciorbica de burta pe butuci acoperiti cu blana de nu stiu ce animal. Apoi mare interviu cu super Ion Tiriac care a adus acesti oameni de afaceri in Romania pentru a le prezenta tara, obiceiurile strabune, traditiile si poate sa o puna de o afacere. Analistii pac repede au si inceput discutiile cum au venit ma oamenii astia sa bage bani in Romania. Alllllllllooooooooooo....trezi-va dracu la realitate ca aia sunt niste salbatici cu chef de a omori ceva. Vorba lui Mircea Badea "daca nu pot omori oameni ca se duc la puscarie, atunci organizeaza vanatori si omoara mistreti. Total legal si nici nu fac puscarie".
Asadar cam aceste doua stiri tampite au umplut programele jurnalelor de la TV in acest week-end, week-end pe care romanul il asteapta ca pe Mesia, sperand ca se va relaxa la o emisiune de divertisment, nu la stiri stupide si date din ora in ora.
TU CUM COMENTEZI ?
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "STIRI PENIBILE PE LA TV"

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc