Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?
de C G C

Dragii mei blogari, ma gandeam asa intr-o zi ce ar fi sa nu va mai credeti asa importanti cu blogul vostru! Ce ar fi daca nu va mai vedeti mari ziaristi online ci luati blogul drept pentru ceea ce a fost creat. Pe toate blogurile care am intrat am vazut undeva bagat intr-un colt sau in josul paginii, in fine, BANNER EXCHANGE. Hopa!!! Sunt incepator asa ca e o oportunitate de a-mi face si eu blogul mai cunoscut. Contactez posesorul blogului, i propun un schimb de bannere, spunandu-i ca sunt la inceput si eu, la care el , marele ziarist online, marele scriitor, imi raspunde :
"hmm...cati vizitatori ai?eu i spun ca habar nu am, oricum destui de putini,stiind ca in luna decembrie am avut doar 30 de cititori; din nou el - macar un link cu vizitatorii sa vad asa si eu? pai nu am asa ceva...nu m-a interesat cati intra...nu castig nimik daca sunt 30 sau sunt 300.Si imediat raspunsul la solicitarea mea vine taios: NU !"
Pai ma scuzati mai profesionistilor ca ma bag in seama asa cu voi. Maine dimineata o sa pun un afis in scara blocului cu blogul meu poate intra vecinii.Eventual nea Vasile de la 3 care are 80 de ani. Tin pe aceasta cale sa va recomand "Barlogu' lu' madaky - care il gasiti la adresa http://z-i-g--z-a-g.blogspot.com", dar si " http://dcezar.blogspot.com"baietii acestia ne fiind interesati de vizitatorii mei, mi-au pus bannerul si gata. Mai profesionistilor asta inseamna schimb de bannere, nu fitele voastre blogiste cu posturi de cacat. Asadar va rog sa va reveniti !
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Response to "In atentia tuturor BLogerilor !!!"

  1. Anonim Said,

    Stiu cum este sa fii incepator, si nu mai stau sa intreb omu cate vizite are, am adaugat si gata.
    PS: Credeti ca eu am asa multe vizite :)), eu fata de CGC am 1 luna experienta daca ii pot zice experienta.

    Posted on 11 ianuarie 2009 la 16:00

     
  2. Anonim Said,

    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    Posted on 11 ianuarie 2009 la 16:04

     
  3. cgc Said,

    pana la urma sa fie sanatosi...daca vor sa faca schimb bine daca nu nu....duminica am inregistrat sincer 64 de vizite....nu imi venea sa cred cata lume a intrat...totul e ca acele persoane sa revina...

    Posted on 12 ianuarie 2009 la 03:08

     
  4. cgc Said,

    imi cer scuze dar din gresala am sters niste comentarii fara sa vreau daca reintarti si ati vrea sa retrimiteti e ok...scuze inca o data.

    Posted on 13 ianuarie 2009 la 00:04

     

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc