Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?
de C G C

Dragii mei blogari, ma gandeam asa intr-o zi ce ar fi sa nu va mai credeti asa importanti cu blogul vostru! Ce ar fi daca nu va mai vedeti mari ziaristi online ci luati blogul drept pentru ceea ce a fost creat. Pe toate blogurile care am intrat am vazut undeva bagat intr-un colt sau in josul paginii, in fine, BANNER EXCHANGE. Hopa!!! Sunt incepator asa ca e o oportunitate de a-mi face si eu blogul mai cunoscut. Contactez posesorul blogului, i propun un schimb de bannere, spunandu-i ca sunt la inceput si eu, la care el , marele ziarist online, marele scriitor, imi raspunde :
"hmm...cati vizitatori ai?eu i spun ca habar nu am, oricum destui de putini,stiind ca in luna decembrie am avut doar 30 de cititori; din nou el - macar un link cu vizitatorii sa vad asa si eu? pai nu am asa ceva...nu m-a interesat cati intra...nu castig nimik daca sunt 30 sau sunt 300.Si imediat raspunsul la solicitarea mea vine taios: NU !"
Pai ma scuzati mai profesionistilor ca ma bag in seama asa cu voi. Maine dimineata o sa pun un afis in scara blocului cu blogul meu poate intra vecinii.Eventual nea Vasile de la 3 care are 80 de ani. Tin pe aceasta cale sa va recomand "Barlogu' lu' madaky - care il gasiti la adresa http://z-i-g--z-a-g.blogspot.com", dar si " http://dcezar.blogspot.com"baietii acestia ne fiind interesati de vizitatorii mei, mi-au pus bannerul si gata. Mai profesionistilor asta inseamna schimb de bannere, nu fitele voastre blogiste cu posturi de cacat. Asadar va rog sa va reveniti !
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Response to "In atentia tuturor BLogerilor !!!"

 1. Zig-Zag Said,

  Stiu cum este sa fii incepator, si nu mai stau sa intreb omu cate vizite are, am adaugat si gata.
  PS: Credeti ca eu am asa multe vizite :)), eu fata de CGC am 1 luna experienta daca ii pot zice experienta.

  Posted on 11 ianuarie 2009, 16:00

   
 2. Zig-Zag Said,

  Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  Posted on 11 ianuarie 2009, 16:04

   
 3. cgc Said,

  pana la urma sa fie sanatosi...daca vor sa faca schimb bine daca nu nu....duminica am inregistrat sincer 64 de vizite....nu imi venea sa cred cata lume a intrat...totul e ca acele persoane sa revina...

  Posted on 12 ianuarie 2009, 03:08

   
 4. cgc Said,

  imi cer scuze dar din gresala am sters niste comentarii fara sa vreau daca reintarti si ati vrea sa retrimiteti e ok...scuze inca o data.

  Posted on 13 ianuarie 2009, 00:04

   

CLIPUL ZILEI
Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc