Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?
de C G C

Salutare cititorilor mei, si va multam ca cetiti p-acilisea, si nu scriu degeaba ca un dobitoc.
Ce ma deranjaza ? Ca in pxxa mea niste smecheri bine pusi sus, ne cred idioti. Bine, bine, i crezi idioti pe unii care provin dintr-un sat din munte, dar nu pe noi care avem scenarii mai bune decat ei, insa nu avem ocazii. Ca sa nu mai aberez aiurea trec direct la subiect.
Dupa cum stiti s-au furat 50-100 de automate din depozitul din Ciorogarla, langa Bucuresti.OK. De aia nu mai pot eu. Inca un comision in plus. Ce ma deranjeaza cel mai tare, e ca presa care papa mult si ce nu trebuie, sustine niste smecheri in actiunile lor. Prostii halesc, desteptii nu. Pai cum sa furi atata armament dintr-o zona bine pazita, unde piciorul de civil nu are ce calca p-acolo. Cred ca au venit unii din cer cu parasute, le-au dat gaze la soldateii aia de pazeau, pac si-au bagat la ghiozdan armele si au fugit prin padure. Alooooooooo!!! Pai ce dracu ma au furat doua prajituri si tuleo? Tati alea sunt arme, sunt pazite bine, dar nimeni nu stie cine cum si cand. Suspect in aceasi zi pe la ora 14:30 in defileul Jiului, la granita dintre Gorj si Hunedoara, un elicopter s-a prabusit. Este un model MI-2, care este rapid si poate ajunge in zone greu accesibile sau izolate. Are o greutate de 2,4 tone, zboara cu 200 km pe ora si poate transporta 700 kg. Cica ar fi carat alimente pentru animalele salbatice din muntii Parang, si pentru oamenii forestieri de acolo. Mai sa fie. Cum se face ca acel elicopter nu avea cutie neagra, sa vedem si noi cauzele prabusirii, dar cel mai cel...era inchiriat tocmai din Republica Moldova, de la Chisinau. Adica noi in Romania nu mai avem elicoptere cu care sa caram niste halealea la animale? Trebuie sa inchiriem tocmai din Moldova? Ba da ma naibii de destept. Adica mai direct in elicopter erau armele care Politia Romana le scotea din tara, si le vindea Moldovei sau mai grav mafiei de acolo, culmea, Moldova este singura tara cica, care nu e afectata de criza financiara. Nu are nimeni voie pe la elicopter, culmea e ca nu puteai sa dispari asa de repede cu atatea arme decat cu un aparat de zbor.
Acum grasii aia cu sapca ce s-au gandit ei? Facem filtre si oprim masini pe drumurile nationale. Pai bai capatani cu lipsa de creier, de parca ati fi frati cu Magda Ciumac, adica aia fura atat de perfect armele cu liniste si curatenie de nu stie nimeni cand si cum, dar erau asa dobitoci sa le duca cu masina prin filtrele voastre. De fapt este cea mai buna masca gandita de superiorii vostrii, stiind ca presa va face reclama, iar prostii vor crede. Sa ne aducem aminte de cazul "Tigareta", oare cine fiind atunci implicat? Armata! Da superiorii armatei romane faceau trafic cu tigari. Politia face cu arme, mare branza.
Asta e pur si simplu parerea mea, iar ce spun desteptii din televiziuni nu ma intereseaza.
CARE E PAREREA TA ? COMENTEAZA AICI !
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Response to "Arme furate - povesti de adormit copiii"

  1. Anonim Said,

    Orice e posibil in Romania.

    Posted on 30 ianuarie 2009 la 21:38

     
  2. cgc Said,

    In Romania e posibil si orice imposibil :))

    Posted on 30 ianuarie 2009 la 23:02

     

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc