Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?

Romania - Serbia

08:51 Scris de cgc


Am intrat in saptamana Romania - Serbia, sambata urmand ca tricolorii sa-si joace una din ultimile carti cu care sa isi spele rusinea. Suntem mai mult out decat calificati, insa sansele matematice inca exista, si atat cat ele exista, dainuie si speranta alaturi de ele.

Clasament

Echipe
J
V
E
Î
GM
GP
PCT
1
Serbia
4 3 0 1 9 3 9
2
Lituania
4 3 0 1 6 3 9
2
Austria
4 1 1 2 5 7 4
4
Franta
3 1 1 1 5 6 4
5
Romania
3 1 1 1 3 5 4
6
Insulele Feroe
4 0 1 3 1 5 1

Insa daca stau sa ma uit ce lot a strans Piturca pentru aceasta dubla pot sa imi dau seama ca nu le vom da gol niciodata sarbilor.

Lotul Romaniei pentru jocurile cu Serbia si Austria:

Portari: Bogdan Lobont (Dinamo), Costel Pantilimon (FC Timisoara);

Fundasi: Cosmin Contra (Getafe), Cristian Sapunaru (FC Porto), Dorel Stoica (Universitatea Craiova), Dorin Goian (Steaua), Gabriel Tamas (Dinamo), Mirel Radoi (Al Hilal), Mihai Nesu (FC Utrecht), Razvan Rat (Sahtior Donetk);

Mijlocasi: Banel Nicolita (Steaua), Razvan Cocis (Lokomotiv Moscova), Alexandru Bourceanu (Otelul Galati), Cristian Tanase (FC Arges), Maximilian Nicu (Hertha Berlin), Ovidiu Petre (Steaua), Paul Codrea (Siena);

Atacanti: Adrian Mutu (Fiorentina), Ciprian Marica (VfB Stuttgart), Marius Niculae (Dinamo), Florin Costea (Universitatea Craiova), Gigel Bucur (FC Timisoara).

Am si eu o intrebare maistre Piturca, de ce l-ai chemat pe Codrea daca deja i-ai luat pe Ov.Petre si Bourceanu? De ce l-ai chemat pe Ov.Petre daca il ai pe Bourceanu si pe Codrea? De fapt intrebarea e, cine il impinge peste tot din spate pe Ov.Petre? De ce Nicolita si nu Doman de la Arges sau Torje de la Dinamo? De ce nu Florentin Petre care face senzatie in Rusia. De ce Maximilian Nicu inventat peste noapte si nu Cernat si Ghioane? Ce cauta Gigel Bucur care nu a mai dat un gol de aproximativ sase saptamani?
Pentru atac il prevad pe Mutu cu Marica, desi in acest moment il prefer pe Costea care e in mare forma. Ce cauta Nesu la nationala? Ce mai cauta Radoi la lot din campionatul ala de amatori pe unde face mai mult K1? Dar deja ne-am obinuit cu selectia lui Piturca bazata pe alti factori decat cei care ar trebui sa existe. Doar de aceea avem si rezultatele care le avem si am o vaga impresie ca nu vom bate nici Serbis si nici Austria.
Pana nu se va face o selectie ampla, o selectie NATIONALA, nu vom avea nici rezultate vreodata. Atata timp cat ne bazam pe cei de afara care mai mult freaca bancile de rezerve si pe jucatorii de la Steaua care sunt pe locul 8 in clasament, si mai luam la misto cate un jucator de la o echipa din proivincie si doi de la Dinamo, atunci e clar ca vom sta pe locul 5 in grupele preliminarii si vom privii turnee finale de la tv.. Cum sa nu il chemi pe Lazar si sa il aduci pe Ov.Petre, ma repet a nu stiu cata oara? Cum de nu l-ai luat pe capitanul Ghionea?
Sper ca nea Mircea Lucescu sa se gandeasca mai bine, si sa vina odata si sa preia postul de selectioner al tricolorilor sau poate ar fi mai bine sa aducem de afara un antrenor strain cu coloana vertebrala care sa faca o selectie bazata pe valoare si forma e moment si la care sa nu se intervina de sus pentru anumiti jucatori.
Iata si echipa Romaniei pentru meciul cu Serbia care o prevad eu si probabil care toti credeti ca se va afla pe teren din primul minut.
Lobont

Contra - Goian - Radoi - Rat

Nicolita - Codrea - Max Nicu - Cocis

Marica - Mutu

Eventual in locul lui Radoi ar putea intra Tamas, iar Max nicu s ajoace in partea stanga si in centru sa fie Ov.Petre in locul lui Cocis.
Le doresc bafta tricolorilor si sper ca dupa cele 90 de minute sa iesim victoriosi, desi ma indoiesc.

CLICK AICI PENTRU A LASA UN COMENTARIU !
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Romania - Serbia"

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc