Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?

Naomi, un nou look

01:24 Scris de cgc
Aseara la emisiunea "Un show pacatos"un show pacatos, capatos, naomy realizata de Dan Capatos, invitatul principal a fost transexualul Naomy. Dupa clipele de groaza traite de artista, in care a fost tunsa de catre patru indivizi, aceasta si-a facut aparitia cu un nou look. Naomy a facut din nou senzatie cu vocea ei, fiind singura cantareata care a cantat live in emisiunea lui Capatos.

Apoi, afectata, a raspuns unui apel care părea s-o agaseze. “Da. O să le spun tot! O să le spun despre Bahmu (Adriana Bahmuţeanu), despre homopopii (membrii grupării “Noua Dreaptă” pe care Naomy i-a acuzat încă din seara agresiunii), despre Cristina (Cristina Spătar) şi despre patronul de la bar (“White Café” în faţa căruia a fost atacat). Ăsta a venit la mine cu o oră înainte să fiu bătută şi mi-a propus să iscăm un scandal pentru ca barul lui să fie cunoscut. Pe ăştia îi bănuiesc şi îi spun la poliţie”, naomy capatosa tunat Naomy. Apoi, travestitul a intrat în secţia 10, unde a zăbovit o oră.

Pentru că trebuia să apară la un post de televiziune şi ar fi intrat în criză de timp, Naomy nu s-a mai uitat pe albume cu infractori. În schimb, după o discuţie “amicală” cu judiciariştii, s-a ales cu interdicţia de a mai sufla vreo vorbă despre bătaia şi umilinţele îndurate joi seara în faţa barului.

CLICK AICI CA SA LASI UN COMENTARIU !naomy capatosnaomy capatos

You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Response to "Naomi, un nou look"

  1. Anonim Said,

    e urat si cu par si fara par :)

    Posted on 5 martie 2009 la 12:34

     

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc