Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?

Politia s-a autosesizat si i-a deschis dosar penal

Mihaela Rădulescu poate sta o perioadă după gratii. Pentru furt calificat, faptă prevăzută la art. 208 din Codul penal, diva poate lua între 3 şi 15 ani de puşcărie, iar pentru distrugere, faptă incriminată de art. 215 din Codul penal, vedeta tv riscă până la 3 ani de închisoare sau amendă.
Cam asa se intampla cand te crezi diva, si ai impresia ca poti sa faci orice. De data aceasta totul s-a intors impotriva ei, pentru ca patul in care doarme acum e mai sarac, doar stim cu totii ca Mihaela Radulescu a ajuns vedeta cu ajutorul patului bogatanilor si oamenilor importanti.
Totul a pornit in urma scandalului din noaptea de vineri 13, spre sambata 14 martie, cand prezentatoarea emisiunii "Duminica in familie", a atacat un ziarist de la un cotidian si pe soferul care conducea masina de servici cu care se deplasa acesta pe motivul ca barbatul o fotografia fata sa-i ceara permisiunea. Neagra de furie, Mihaela Radulescu le-a blocat masina, coborand desfigurata la fata repezindu-se spre ziarist acesta fugind cativa metri pentru a nu fi ranit de Raduleasca, moment in care a deschis portierele masinii ziarului, luand cheia din contact a masinii, rupand legitimatia de la gatul soferului si furand rucsacul ziaristului in care se aflau mai multe accesorii ale aparatului de fotografiat. Ajunsa la fata locului, politia, a recuperat din mainile talharei, toate obiectele furate.
Si uite pentru toate acestea Mihaela Radulescu este acuzata de furt si distrugere.
Dosarul Mihaelei Radulescu a fost trimis la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4 pentru a fi inregistrat si este asteptat sa se intoarca la Sectia 26 pentru continuarea cercetarilor. Drept urmare, in zilele ce urmeaza, vedeta de televiziune va fi chemata, oficial, pentru a da explicatii. In acelasi timp, Dani Otil va fi interogat ca martor, iar angajatii ziarului vor fi audiati in calitate de victime.
Pe langa acuzatia de furt calificat, prezentatoarea risca sa fie acuzata si de distrugere, pe motiv ca ar fi rupt legitimatia de serviciu a soferului. "Se fac inca cercetari pentru a stabili exact in ce conditii a fost distrus documentul", au afirmat surse apropiate anchetei.
Iata ca intr-un final adevarata fata a Mihaelei Radulescu iese la iveala, si ca de fapt "diva" cum a fost facuta de unele ziare, nu este altceva decat o "ţaţă". Acum ceva ani cand lucra la TELE 7 ABC, la fel a agresat un taximetrist, dupa care in emisiunea ei s-a afisat in victima, ca si de aceasta data, doar ca acum pare sa se fi incurcat in declaratii, in plus a lasat si amprente si nici nu a mai putut mintii politia si nici lumea.
Am impresia ca intre ea si Magda Ciumac nu e nici o diferenta, ele iubindu-si la fel copilul, lasandu-l pe unde apuca, in grija cui apuca, mergand dupa barbati, si incercand sa scoata ceva bani de la fostii soti.
Asta e adevarata fata asa zisei "dive" Mihaela Radulescu acuzata de furt.

CLICK AICI PENTRU A LASA UN COMENTARIU !
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Mihaela Radulescu acuzata de furt"

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc