Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?

SCARBIT DE PRESA

01:13 Scris de cgc
Nu putin dupa miezul noptii, verific niste ziare cretine in mare parte,care m-au facut cu timpul sa fiu scarbit de presa , dar care imi pot da ceva inspirativ de multe ori, ca si acum. O sa gasiti un titlu in Libertatea.ro "Gazati-i !".Titlul se refera la toti romanii din Italia, totul pornind de la faptele tiganilor care fac fel si fel de fapte in Peninsula. Nu cu mult timp doua creaturi din specia noastra, au violat o fetita de 14 ani si i-au batut prietenul cu care se plimba prin parc. S-au spus ca sunt romani. Numele lor sunt Karol Racz si Loyos Isztoika. Pai voua vi se par astea nume de romani? Uitati-va la poza astuia? Vi se pare roman? Dupa nume sunt bozgori, fata lui demonstreaza ca e tigan. Sa fie clar primul punct.
Dupa ce ca problemele sunt destul de grave, niste ziaristi idioti, mai pun si astfel de titluri care sustin intentiile broscarilor. Pai daca tot se dau ziaristi destepti atunci sa bage un articol care sa sune cam asa. Un cetatean italian cautat de politie s-a refugiat in Romania unde isi face veacul prin nu stiu ce bar cu pitipoance minore si face bani aducand droguri in tara noastra. Cetateni italieni care mor de foame la ei in tara, se indragostesc pe internet de panarame de la tara de la noi, sperand ca se vor stabili aici.Inchiriaza cu unicii lor bani o garsoniera o saptamana in Bucuresti, termina mia de euro cu care vin, prin Mall pe toalele domnisoarei dupa care sunt expulzati la ei in tara, pentru ca pe romanca o interesa banul lui, nu de el. Doi italieni au fost prinsi cand incercau sa introduca 3 kg de heroina prin vama Nadlac.
Stirile astea nu le dati in ziarele voastre. Astia de afara sunt atat de sfinti si de civilizati fata de noi? Sunt tot oameni cu acelas cod genetic. Toti facem parte din aceasi specie asa ca nu sunt mai speciali cu absolut nimic. Dar voi, ziaristii mai ales de la libertatea sunteti pupincuristi.
Broscarii de rand au iesit in strada si strigau : castrat-i, gazati-i pe romani, faceti-i sapun!
Suntem un popor las pentru ca noi nu am facut nimic cand Marian Cozma a fost omorat de unguri, dar mai ales de tigani; asta nu s-a vazut, trebuia sa radem Sf.Gheorge si Covasna, ca doi arabi au fost eliberati dupa ce au aruncat cu o sticla incendiara de cocktail molotov. Cine sunt vinovati oare de cei 455 de minori disparuti in acest an?
Dar ziaristii idioti de la noi, mai ales cei de la Libertatea.ro pun titluri atacand romanii! Inca o data va repet ca aia nu sunt romani, ci tigani.
Cam de aceea sunt scarbit de presa , de felul cum pun problema uneori in articole, dar si satul de stirile mincinoase si inventate pe care le baga la umplutura.

ULTIMA ORA :În urma unor denunţuri depuse de către locuitorii oraşului Sevilla, Poliţia Locală a declanşat, acum câteva zile, o operaţiune prin care era vizată evacuarea unui grup de români, care s-a instalat sub un renumit pod din localitate, "La Puente de Cachorro". Oamenii legii au rămas surprinşi când, pe lângă cei aproximativ 30 de ţigani de origine română, care se aciuaseră de câteva luni în apropierea albiei râului, au descoperit şi 10 rulote în care locuiau mai mulţi italieni. După cum au declarat surse din cadrul forţelor de ordine, străinii utilizau râul din apropiere pe post de baie, spălându-şi aici şi rufele sau vasele. În urma evacuării ţiganilor şi italienilor, din zonă s-a ridicat o tonă de gunoi menajer.
UITE CA SI ITALIENII AU CIURUCURILE LOR CARE DORM CU TIGANII NOSTRII IN RULOTE!

DACA AI CEVA DE SPUS, LASA COMENTARIUL AICI !
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Response to "SCARBIT DE PRESA"

  1. Anonim Said,

    adevarul e ca isi merita soarta tiganii aia dar este grav ca italienii nu fac deosebire intre romani si tigani si ne capacesc pe toti. asa suntem noi trebuie sa ne facem de ras peste tot :(

    Posted on 20 februarie 2009 la 14:04

     
  2. cgc Said,

    asta e ideea , ca sunt acolo si ROMANI din toate punctele de vedere si din cauza ciorilor uite ca au probleme si ei. dar asta dovedeste cat de inculti si cat de retardati mintal sunt si ei , pentru daca e greu sa faca diferenta intre un alb si un negru, unu imbracat in blugi si altul cu palarie sau ea cu fuste inflorate, mi-e mila si de ei
    probabil cand au macaroane in fata isi imagineaza pizza :))) ca doar nu fac diferenta ei.

    Posted on 20 februarie 2009 la 14:28

     
  3. Lavinia Ștefan-Filip Said,

    Si presa, si oficialii pun gresit problema, in termeni precum "tiganii romani au facut aia si ailalta" - nu doar ai nostri sint "o rana deschisa", ci romii, in general, indiferent de cetatenie. De ce? Pentru ca e imposibil sa ii faci sa functioneze dupa reguli, ei urasc regulile: scoala, curatenie, lege, munca cinstita - toate astea sint reguli de care ei fug de mii de ani. Europa sa gaseasca o solutie, nu Romania, ca nu noi i-am inventat pe tigani, oameni buni! :)))))

    Posted on 20 februarie 2009 la 15:05

     
  4. cgc Said,

    perfect adevarat...lavinia...nu noi i-am inventat pe tigani, dar ai draq asa de bine s-au adaptat la sistemul nostru din romnia :)))) d aceea spun de multe ori tiganii nu sunt romani, au doar o cetatenie ;)

    Posted on 20 februarie 2009 la 15:53

     

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc