Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?

Romani omorati de italieni

00:20 Scris de cgc
În ultimile zile tot auzim pe la ştiri cum este denigrat poporul romîn din cauza a cîtorva ţigani stabiliţi în italia. Presa din italia, îşi manipulează cetăţenii umplînd prima pagină a ziarelor cu faptele cetaţenilor romîni din peninsulă. Aseară a fost omorît un romîn în plină stradă, lovit de o maşină şi lăsat să moară ca un cîine. Ce a făcut presa din italia? A pus ştirea undeva mic în mijlocul ziarului. Ce face presa din Romînia? Amplifică faptele romînilor care nu sînt mai prejos decat italienii. În presa online, ajutată de ştirile tv, romînii din italia sunt numiţi criminali şi sînt luaţi la ţintă datorită unor ziarişti cretini, care pentru trafic sau rating sînt în stare să lingă funduri murdare de rahat. Pe primul loc sînt "ăia" de la Libertatea.ro care aruncă cîte o astfel de ştire pe oră, unde romînaşii noştri intră şi lasă mesaje la adresa ălora din italia.
Păi haideţi să vă arăt eu nişte crime făcute de italieni pe care nici presa de aici şi nici cea de la ei nu le-a făcut niciodata publice.
Vă aduceţi aminte cazul Mailat? Înainte ca Mailat să facă acea crima în italia, un broscar pe numele lui Pierre Francois Sgueglia, este autorul unui triplu asasinat aici în Romînia, Bucureşti, cartierul Giuleşti. Broscarul avea o amantă, care la un moment dat a refuzat să se mai vadă cu el. Acesta atunci plin de nervi a intrat peste ea în casă descărcînd 14 gloanţe în femeie, în soţul acesteia şi în mama ei, totul sub privirile micuţei familiei de numai 4 ani. Păi îmi dau seama ca Mailat joacă la copii pe lînga acest criminal.
Un inspector de poliţie italian, a violat trei romînce, fapt pentru care a fost arestat.
Un cetăţean romîn de 16 ani, a fost înjunghiat de nişte italieni şi lăsat să moară în stradă.
Un italian al cărui nume carabinierii au refuzat să-l dezvăluie l-a accidentat mortal cu maşina pe romînul Petru Işfănuţ (25 ani, Caraş-Severin) care trăia in italia de patru ani. Broscarul se află acum în arest domiciliar, acuzat de ucidere din culpă, neacordarea primului ajutor si conducerea sub influenţa drogurilor.
O romîncă a fost omorîtă cu 44 de lovituri de cuţit de către zugravul pe care îl angajase să-i renoveze o casă care abia o cumpărase.
Acum două seri un om de afaceri italian a lovit cu maşina un cetăţean romîn, pe care l-a lăsat să moară în stradă, cadavrul său fiind descoperit dimineaţa de către carabinieri, broscarul fiind deja reţinut şi cercetat pentru omor din culpă.
Mai sunt foarte, foarte multe crime ale italienilor însă nu sînt mediatizate de presa noastră niciodată. De ce oare? Anul trecut au murit in jur de 150 de romîni în italia. În acest an din care au trecut abia două luni de zile, au murit 16 romîni.
Dar mizerabilii de ziarişti de la noi aruncă cu noroi tot într-ai noştrii. Amplifică şi mai tare ceea ce se întîmplă acolo, facînd din ţînţar, armăsar. Au făcut mare gălăgie pe faptul ca extremiştii din forza nuova au ieşit în stradă şi speră ca romînii să nu fie atacaţi, etc. Nişte idioţi de jurnalişti. Mă uitam la nişte imagini cu extremiştii aştia, care nu era mai mulţi de 60 de persoane, grup condus de doi broscari care zbierau într-o portavoce, iar în spatele lor veneau ceilalţi, fără să strige nimeni nimic, grup format din copii şi femei în marea majoritate, chiar o cocoană îşi luase şi căinele cu ea, dar şi ceva rataciţi de masculi care nu prezentau nici cea mai mică ameninţare, dar presa noatră binînţeles, pffff...extremiştii...tra lalaaa. Nişte idioţi, repet.
Păi hai să ieşim noi în stradă să omorîm broscarii pentru adevarate crime, nu pentru cerşala şi furturi făcute de ţiganii de p-acolo.
Oricum asta nu se va întampla niciodată din trei puncte de vedere: 1- pentru că presa nu va mediatiza astfel de chestii niciodată asa că nu vom afla, 2 - pentru că romînul lasă poliţia să se ocupe, şi 3 pentru că tot noi suntem un popor de laşi care acceptăm să-şi bată toţi joc de noi, în schimb deschidem internetul, intrăm pe libertatea şi sîntem cei mai tari în gură.
Poate că ar trebui să nu mai credem ceea ce presa ne aruncă, pentru că nu suntem cîinii lor maidanezi care cerşim ceva de mîncare.

Cuvantul italia l-am scris intenţionat cu literă mică!


LASĂ UN COMENTARIU ! CLICK AICI !
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Romani omorati de italieni"

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc