Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?

PORTRET : NIKITA (video)

13:50 Scris de cgc
Din ciclul "Radeti de oameni din specia noastra", aduc din nou in prim plan, pe poeta de poezie, manechinul, diva, dar nu in ultimul rand bodyguard-ul de vedete, Nikita din Romana. Nu stiu cum a ramas pana la urma daca e bodyguard de vedete sau proxeneta, dar daca ea e inca libera si vine inca in emisiuni, inseamna ca nu a fost nimic atat de grav pe cum au vrut sa scoata in fata cei de la Cancan.
Dupa ce a anuntat ca ca este gravida, dovedind ca are si iubit cu care a facut nebuniile necesare obtinerii unei sarcini, prin filmul postat pe internet si adus in emisiunea lui Capatos, "vedeta" tv s-a luat la harta cu jurnalistii Cancan, dupa care a trecut prin cearta cu Oana Oprea, actrita aia porno de sta pe scaun degeaba pe parcusul emisiunii lui Capatos. Scandalul nu s-a oprit aici. Adriana Bahmutica a scris pe blogul sau despre Nikita, tot ce se putea de rau , dar titlul a facut tot: "Nikita, balena ucigasa". Un fel de rade ciob de oala sparta, Bahmutica daca nu ma insel fiind ceva mai balena decat Nikita.
Aseara la Capatos invitat de onoare in prima parte a emisiunii cine altcineva decat diva noastra Nikita, care inainte de emisiune a iesit in tatilii goale pe geam strigand dupa Capatos care saracul tocmai intra in cladire. In timpul emisiunii si-a prezentat valsul cu care va deschide nunta si pe care va dansa cu nebunul care o ia de sotie. Si cum chiar credeam ca va fi un vals isi cheama cantaretii in platou: ,,Sa intre nu stiu cum il cheama Francezul " ! Si in platou isi fac aparitia niste specii de culoare neagra cu niste instrumente in mana si da-i drumul la manea mancacias de intrase Capatos sub biroul ala de rusine, si ne mai stiind cum sa isi ceara scuze.
De la Un show pacatos, a sarit la Dan Diaconescu in direct, unde s-a certat ca la usa cortului cu Bahmutica a lu' nenea Prigoana care la un moent dat a preluat el legatura telefonica trimitandu-si balonul la culcare, si aplanand acest conflict.
Cam asta a fost viata de vedeta a divei Nikita in ultima vreme, la fel cum o stim diva, cu scandal si cearta.
Pe final, "cado" din partea casei, un film celebru care o prezinta pe Nikita in toate ipostazele, sentimentele si trairile ei de vedeta.
LASA UN COMENTARIU AICI !

LASA UN COMENTARIU AICI !
You can leave a response, or trackback from your own site.

11 Response to "PORTRET : NIKITA (video)"

  1. Anonim Said,

    Doamneee...am vazut-o mai demult pe Sebastian...isi cumpara doi carnati si o eugenie...a cerut o punga inchisa la culoare sa nu se vada ce a cumparat.

    Saraca cu duhul...saraca din toate punctele de vedere...

    Posted on 18 februarie 2009 la 15:06

     
  2. Lavinia Ștefan-Filip Said,

    Nici nu ma mai enerveaza, nici nu ma mai distreaza, desi recunosc ca mi-as dori s-o vad aselenizata. Sa n-o mai vad, adica. Cred ca e saraca rau cu duhul si asta ma face sa-mi inghete zimbetul: de oamenii astia nu trebuie sa ridem, trebuie sa ne fie mila, zau asa.
    Dar e greu, ce-i drept, sa nu vrei sa le dai una drept intre ochi, foooarte greu :))))

    Posted on 18 februarie 2009 la 15:26

     
  3. cgc Said,

    lavinia sincer pe mine ma distreaza femeia asta ca e penala rau si uite asa mai rad si eu seara pe la emisiunile astea "mondene"

    Posted on 18 februarie 2009 la 15:32

     
  4. cgc Said,

    pai daca le-a furat banii la aia de la cancan iti dai seama ce saracie e in ea :)))) apropo aseara la capatos a zis ca munceste :))))) venise cu patronul si cu 6 bodyguardzi :)))

    Posted on 18 februarie 2009 la 15:33

     
  5. Anonim Said,

    atunci cand se rostogoleste ea asa...zici k e balena esuata :))) =)) monstrul din loockness
    pieeiii

    Posted on 18 februarie 2009 la 17:58

     
  6. Anonim Said,

    ce poti sa zici despre nikita?? eu nici nu stiu dc apare asta la tv, ce a facut bun? e o taranca proasta parerea mea....

    Posted on 18 februarie 2009 la 21:04

     
  7. cgc Said,

    pai eu stiu de ce apare? uite ca o tot cheama astia, ca face rating, ca umea se uita ca sa aiba de cine rade...cred ca e unicul motiv..altul nu vad

    Posted on 18 februarie 2009 la 23:33

     
  8. bogdantv Said,

    Cred ca Nikita ofera oamenilor exact ceea ce vor sa vada: mizerii, scarbosenii, nimicuri etc. Indiferent daca lumea o huleste sau nu, se uita la ea. Citesc articolelel cu si despre ea, se uita la televizor atunci cand ea apare. Iar presa speculeaza asta. Nikita e o varianta saraca si feminina a lui Becali. Ambii sunt ieftini dar au priza la public.

    Posted on 19 februarie 2009 la 08:55

     
  9. Anonim Said,

    o retardata mintal!!!

    Posted on 19 februarie 2009 la 13:36

     
  10. cgc Said,

    ai foarte mare dreptate bogdan...moderatorii nu fac altceva decat sa aduca ceea ce face rating...la ce lumae se uita...recunosc si eu ma uit la saraca fata ca am motive sa rad...:))

    Posted on 19 februarie 2009 la 16:39

     
  11. Anonim Said,

    NIKITA!!! Cunoscuta in zona Piata Romana decand facea trotuarul in fata la Mc.Donald,s. pe deasupra este si hoata. In urma cu vreo 3 ani i-a furat lui Simona de pe str. Caderea Bastiliei un telefon mobil SONY-ERICSSON, asta dupa ce era gazduita in casa aceea, ca nu avea unde sta. O paduchioasa ce mai, e pleava societatii, nu stiu ce cauta tarfa asta pe un post de televiziune. Verificati la Sectia 1 de politie si veti constata ca a avut dosar de furt si de prostitutie. In perioada aceea se si droga impreuna cu verisoara Simonei, care sta pe str. Lizeanu, si aceea tot prostituata este. Probabil posturile nu mai au vedete de au ajuns sa adune toate carpele in studiouri. E jenant, pentru cei ce cunosc personajul, ca sa se mai uite la acele emisiuni. Chiar asa ati ajuns domnilor realizatori????????????

    Posted on 20 februarie 2009 la 21:47

     

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc