Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?

Interesati doar de Nikita?

03:21 Scris de cgc
de C G C

Se pare ca subiectele cele mai interesante au fost cele legate de Nikita. A adus cei mai multi cititori pe acest blog. Luni au fost 113 vizitatori si 185 de vizite, ceea ce inseamna ca 72 dintre voi au mai revenit inca o data. Subiectul a fost Nikita, si dezvalurile Cancanului cum ca poeta din Piata Romana ar scoate la produs vedete pe bani. Pare ca acest subiect a fost bomba saptamanii.
A doua zi, marti, 100 de vizitatori au fost inregistrati si 148 de vizite. Subiectul? Rezultatul votului vostru despre cine preferati dintre Mircea Badea sau Serban Huidu. Articol a parut destul de interesant pentru cei ce au vizitat blogul in acea zi si aruncandu-l pe locul 480 in clasamentul Trafic.ro .
Un articol bun a fost si marti, insa interesul nu a mai fost asa mare daca la titlu nu aparea numele Nikitei. Doar 65 de vizitatori au citit ceva interesant zic eu despre cine a castigat de fapt Insula Serpilor.
Joi, cand credeam ca se va inghesui toata lumea sa citeasca ceva frumos facut in memoria lui Misa Klein, am ramas uimit. Doar 44 de vizitatori. Sincer ma asteptam sa depasesc din nou 100, tinand cont de articolul foarte bun, si despre cine era vorba in el. Sincer mi-am pus intrebarea daca unii dintre cei care au intrat luni si marti de au citit despre Nikita si care nu au intrat sa citeasca despre Misa Klein, nu cumva au un IQ foarte scazut. Ar mai fi o varianta ca lumea sa nu stie cine a fost Misa Klein, dar eu unul intram macar sa aflu. Nu stiu ce sa cred sincer.
Ieri a fost un dezastru total :)) doar 28 de vizitatori, a fost cea mai slaba zi de cand exista acest blog in trafic, desi subiectul a fost despre vedetele de carton pe care le-ati votat pe blog.
Eu va astept cu drag in fiecare zi cat mai multi, dati vestea mai departe prin yahoo messenger, caci asa se duce vestea cel mai rapid despre blog si nu uitati ca in fiecare zi dimineata vezi gasi un articol nou, mereu interesant de citit. nu uitati sa dati mass in lista voastra de mess cu link-ul http://cgc--cgc.blogspot.com
O zi buna va doresc !

CEVA DE COMENTAT ? ATUNCI COMENTEAZA AICI !
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Response to "Interesati doar de Nikita?"

  1. DEDDAR Said,

    Pai Diaconescu de ce crezi ca o cheama mereu pe Magda sau Capatos pe Nikita? Pentru ca au audienta... Daca l-ar chema pe Florin Piersic jr sa ne povesteasca ce mai e prin teatru ... ar mai gastiga cat sa-si cumpere o paine.
    Si toate astea pentru ca suntem o tara de prosti, de manelisti, de inculti.

    Posted on 11 februarie 2009 la 12:09

     
  2. DEDDAR Said,

    Da, da. Suntem foarte prosti. Am simtit nevoia sa subliniez cele mentionate in comentariul anterior.

    Posted on 11 februarie 2009 la 12:11

     

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc