Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?
Cei mai mulţi o văd dimineaţa în emisiunea lui Răzvan si Dani, imbrăcată destul de sumar, prostuţă de felul ei, luată la mişto de cei doi moderatori, şi prezentînd vremea. Foarte puţini au ocazia de-a o vedea, fără haine, la cîţiva centimetri de ei, iar bonus să o pipăie. Multe femei ar vrea să arate ca ea şi foarte mulţi bărbaţi şi-ar dori-o o noapte. Pentru femei este destul de greu să mai aibe vreo şansă de-a arata ca Daniela, însă ca barbat o poţi avea goală în faţa ta. Trebuie să plăteşti 600 de euro, iar problema e ca şi rezolvată. Exact ăsta e preţul pe care Daniela Crudu îl percepe sau îl percepea pentru un show de streptease noaptea tîrziu. Fata care era animatoare în cluburile de noapte, îşi suplimenta veniturile dezbrăcîndu-se pentru bărbaţi cu bani la petreceri private. Fără prea mult creier în cap şi mai operată decît Frankeinstein, Daniela Crudu e totuşi îndragostită de un tînăr din Bucureşti, probabil acesta necunoscîdu-i trecutul, care a propulsat-o la rangul de "vedetă", de altfel ca şi pe celălalte ,,vedete'' din industria porno, pardon media sau muzicală.
Aşa arăta Daniela Crudu înainte de operaţiile care şi le-a făcut,
dar ca să poată ridica preţul pentru prostituţie a trecut puţin pe la estetician.
Ca să fac o paranteză la subiect, o altă prostituată dar şi proastă în acelaşi timp, ce încearcă să fie ca Daniela, făcînd pe maimuţa, este măscăriciul de la emisiunea lui Bahmuţica, Andreea Ţonciu, o piţipoancă urîtă cu spume care prezintă vremea în Libertatea, dezbrăcată bineînţeles, dar de meserie curvă, pasiunea ei fiind să o pupe în fund pe Bahmuţica şi pe orice bărbat care are portofel.
Revenind la cealaltă piţipoancă, vă prezint cîteva poze incendiare cu Daniela Crudu, la munca de noapte.
CLICK AICI CA SA LASI UN COMENTARIU !




CLICK AICI CA SA LASI UN COMENTARIU !
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Response to "Daniela Crudu pitipoanca de noapte"

  1. Anonim Said,

    Frate , cum ai reusit sa postezi poza cu pitipoanca lu' Bahmu ca eu nu reusesc sa o uploadez pe site din cauza nasucului ei acvilin ?

    Posted on 22 februarie 2009 la 17:44

     
  2. cgc Said,

    pai a fost chin mare....prima data nici nu voiam sa o pun de frica sa nu imi viruseze pc-ul, am deparazitat-o :))))))))) si apoi am pus-o aici

    Posted on 22 februarie 2009 la 22:33

     

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc