Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?
de C G C

Ca sa nu par asa axat numai pe subiectele de scandal, uite ca exista ceva, despre care scriu cu placere pentru ca merita. Numele lui este Dumitru Harsenie, are 32 de ani si este din Mangalia. Probabil ca in Romania il cunosc doar rudele, vecinii si prietenii. In Grecia il cunoaste o tara intreaga, si face parte dintre putinii care promoveaza numele Romania cu ceva bun.
In urma cu cateva zile, doi indivizi care fac parte din mafia georgiana, au spart o banca din Salonic. Cand cei doi talhari se pregateau sa se urce pe motocicletele lor pentru a fugi, romanul nostru a sarit pe unul dintre ei doborandu-l la pamant, celalalt speriat a scos pistolul si l-a impuscat in coapsa pe Dumitru. Cei doi au fost prinsi insa de politisti imediat, iar "EROUL ROMAN" a ajuns la spital. Operatia a durat aprximativ 8 ore, deoarece medicii nu reuseau sa-i scoata glontul, intr-un final totul terminandu-se cu bine.
"Dupa ce va iesi din spital ii vom inmana o diploma pentru curajul sau", a declarat consulul Romaniei la Salonic, Dumitru Hrituleac. Pe langa aceasta diploma romanul va primi si suma de 100 000 de euro, drept rasplata pentru curajul aratat. Cei doi spargatori erau cautati de cativa ani, in care aveau la activ peste 25 de jafuri.

ASTFEL DE CAZURI IMBUNATATESC IMAGINEA ROMANIEI ? COMENTEAZA AICI !
You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Response to "Un nimeni in Romania - EROU IN GRECIA"

  1. Anonim Said,

    Acest erou se poate declara "norocos" ca a scapat cu viata, iar despre autoritati, au facut un gest f frumos, din pacate nu la fel fac si autoritatile din Romania,ei incurajeaza furturile, violurile si tot ce e mai rau..

    Posted on 1 februarie 2009 la 21:31

     

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc