Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?

STEAUA E NUMAI UNA !

14:10 Scris de cgc
de C G C


................Goian daramat dupa prea mult wiskey........

Reveniti de la Oliva Nova, stelistii, au primit doua zile libere din partea antrenorului Maius Lacatus. Turnul de control din apararea Stelei, Dorin Goian, a petrecut alaturi de colegii si prietenii sai George Ogararu si Petre Marin la Club Fratelli. Fiecare a venit cu sotia la brat, elegant, si au plecat dusi in carca de catre acestea. Goian, care ar fi auzit un zvon, despre un transfer in Arabia Saudita , dupa prietenul Radoi, si-a dat seama ca acolo bauturile alcoolice sunt interzise si a zis sa bage mare acum cat mai e prin Romania. Dupa mai multe pahare de wiskey cu Red Bull, si mai multe shoot-uri de Absinthe, o bautura foarte tare, de vreo 70 de grade, produs din ceea ce specialistii o numesc sfanta treime: pelin, anason si plante aromatice.
Dupa multe astfel de pahare Goe si-a luat sotia, sau mai corect spus sotia l-a luat pe acesta si au mers spre casa. Pe drum acesta si-a rugat sotia sa opreasca pentru a se usura la "umbra" unui pom. Se pare ca paparazzi de la CANCAN l-au urmarit pana la scara blocului si pozandu-l pe acesta cum se clatina, sotia lui abia putand sa il tina.
L-a scurt timp dupa plecarea lui Goian, au plecat si Petre Marin cu Ogararu, acestia totusi tinandu-se mai bine pe picioare fata de colegul lor.
Toata lumea, si toata presa i-au criticat pe Adrian Cristea ( DINAMO), pentru noptile sale petrecute alaturi de Mitea(DINAMO) in Bamboo, sau pe cei 5 petrecareti din cazul "Maneaua" Ropotan, Pulhac, Grigore, Torje si fratele lui Dorin, Lucian Goian. Sunt curios daca se va face la fel de multa galagie prin presa ca la jucatorii dinamovisti sau la fel cum s-a facut cu cei rapidisti Bozovici si Boya.

Goian abia se mai poate tine pe picioare, noroc de sotie


CLICK AICI PENTRU MAI MULTE POZE

TU CUM COMENTEZI ? CLICK AICI SA LASI UN COMENTARIU !



You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Response to "STEAUA E NUMAI UNA !"

  1. Anonim Said,

    "E si ei oameni!"
    Lasa sa bea si el acum, nu da bine ca un fotbalist sa bea pana nu se mai poate tine pe picioare, dar ce sa faci, "ata ete".

    Posted on 26 ianuarie 2009 la 17:44

     
  2. cgc Said,

    din partea mea poa' sa bea pana nu or mai putea, doar ca se face tam-tam atunci cu manelarii stelisti de la dinamo si cu aia de la rapid si eram curios daca de astia zice presa ceva

    Posted on 26 ianuarie 2009 la 21:19

     

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc