Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?

3 tarfe...si toate 3

02:16 Scris de cgc
de C G C

O stire intr-un ziar de 2 bani pare sa faca senzatie, eventual pentru cele ce apar in articol. Stirea anunta ca Ramona Gabor se muta din iunie intr-o vila impreuna cu inca doua pitipoance, pe numele lor Adriana Alexandru si Madalina Radu.
Dupa ce si-a pus sani noi si mai mari, una din tarancutele Romaniei venite la capitala pentru a se prostitua, auzind ca aici sunt toti banii adunati, si ca sa nu ramana in urma fata de sora ei, o alta patachina devenita peste noapte din curva, doamna, Ramona Gabor, si-a tras gagic bogat, din cate am inteles si de origine araba, cu care a vizitat Arabia Saudita. Siliconata sustine ca araboiul e doar un amic, pe care doar l-a insotit amiceste in Dubai, iar nevasta-mea e Sara Varone care ma invita in Miami, si eu ma duc doar sa o ajut la bagaje.
A doua curva se numeste Adriana Alexandru, si este o alta taraca din Slatina, si a venit la Bucuresti pentru a iesi din anonimat. Se lauda ca a terminat Facultatea de Muzica din cadrul Universitatii Spiru Haret, adevarul, o universitate foarte greu de terminat, unde trebuie sa te prezinti zilnic indiferent la ce facultate esti in cadrul ei, examenel dandu-se grila, intuitia si norocul fiind baza examenului pentru toti studentii de acolo. A participat la concursul miss OTV, un mare concurs mondial de frumustete organizat de celebra televiziune a lui Dan Diaconescu, unde aceasta fiinta extraordinar de grasa si urata, a ajuns in finala. Cum? Ea are si o afacere in domeniul contructiilor, unde construieste cateva vile in orasul Adunatii Copaceni. Probabil ca a facut acesti bani pentru afacere cu multa munca. Sau traiasca tata si mama.









INAINTE DE OPERATII - DUPA OPERATII

Cea de-a treia panarama se numeste Madalina Radu si lucreaza la OTV, nu stiu mai exact cu ce se ocupa, dar stiu ca saraca fata bogata, are vreo 3 operatii, siliconandu-si tot ce era de siliconat aproape, singurul loc fiind curul ei plat, pe care vrea sa il faca cat mai curand bombat de silicon. Ea este si cea care a sfatuit-o pe
---INAINTE - DUPA OPERATII ---
colega ei de trotuar, Ramona Gabor sa isi puna silicoane daca vrea sa aiba succes in prostitutie si sa duca viata buna.
Cele trei curvistine, se vor muta impreuna intr-una din vilele construite in Adunatii Copaceni de firma Adrianei Alexandru, cele trei declarand ca sunt cele mai bune prietene dintr-o data, si din casa nu vor lipsi baile in jacuzzi impreuna si orgiile. Ramona Gabor si Madalina Radu au show-uri erotice impreuna prin cluburi si in trecut. Nici nu vreau sa ma gandesc ce bordel va fi acolo in noua casa. Le rog la intrare sa afiseze si tariful. Tot impreuna vor avea si o emisiune la OTV. Iata ce oameni cu adevarate cunostinte de jurnalism, fac emisiuni in aceasta asa-zisa televiziune.
PE ACEASTA CALE VA ROG INCA O DATA SA VENITI CU ORICE IDEE CARE VA TRECE PRIN CAP SA FACEM CEVA CA SA INCHIDEM OTV.
adresa mail : blogul_lui_cgc@yahoo.com
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Response to "3 tarfe...si toate 3"

  1. Anonim Said,

    Pacat ca nu merge sa ii floodam, daca s-ar aduna toti cei care urasc OTV si i-am flooda (daca ar merge) ar cadea in 5 secunde.Pana atunci, singura care poate inchide OTV ar fi CNA(consiliul national al audio-vizualului).

    Posted on 26 ianuarie 2009 la 07:47

     
  2. cgc Said,

    poate daca am putea ajuta intr-un fel ...nu stiu...ca daca nu face nimeni galagie iti dai seama ca nici CNA-ul nu se deranjeaza

    Posted on 26 ianuarie 2009 la 17:01

     
  3. Anonim Said,

    Tare mult mi-a placut !!!!!Dar cine esti?sa-ti vad si fata daca imi place cum scrii,fii linistit sau linistita am peste 70 de ani,bunica sint !!!!!!!!!!!!

    Posted on 30 ianuarie 2009 la 02:33

     
  4. cgc Said,

    hahaha...pai uite ca raspunde la fiecare comentariu si imi apare moaca intr-o poza p-aici...dar faza cu bunica de 70 de ani nu o cred, mi-am dat seama ca esti tanara dupa cum ai scris comentariul... ;)

    Posted on 30 ianuarie 2009 la 13:54

     

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc