Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?

Balint, Ienei sau Dinu susţin că probele din cazul„Valiza“ sunt suficient de clare pentru ca Becali să fie pedepsit.

Stenogramele publicate de DNA în cursul săptămânii trecute au împărţit fotbalul românesc în două tabere. Dacă, iniţial, mai mulţi oficiali i-au luat apărarea lui Becali, ieri au apărut alte voci, care susţin că probele sunt extrem de clare. Chiar dacă persoanele implicate în „Valiza“ nu au fost încă trimise în judecată de o instanţă judecătorească, ProSport a încercat să afle părerea colegilor de breaslă a celor care riscă şi închisoarea. „Este timpul ca cineva să plătească pentru aceste acte de corupţie, să terminăm cu mizeriile astea. Trebuie luate măsuri, am ajuns să vedem la TV cum se dau bani pentru stimularea unei echipe adverse. Astfel de lucruri mă scârbesc“, a declarat câştigătorul Ligii Campionilor cu Steaua, Gabi Balint.
Dinamovistul Cornel Dinu a fost cel mai tranşant: „Nici în stenogramele lui Luciano Moggi, care au fost folosite la tribunal, nu se vorbea atât de clar despre corupţie cum se vorbeşte în cele din cazul Valiza“.


Mărgăritescu: „Steaua să retrogradeze ca Juventus!”
Andrei Mărgăritescu n-a uitat de rivalitatea dintre Dinamo şi Steaua. Întrebat despre posibilitatea ca Steaua să fie retrogradată, fostul „câine” a avut un răspuns care s-a legat şi de tricourile alb-negre pe care le-au purtat Rădoi, Neaga şi Petre Marin la meciul de sală. „Am văzut că au jucat în tricouri gen Juventus. Mi-aş dori foarte mult ca Steaua să retrogradeze ca Juventus şi apoi să revină în prima ligă”, a spus mijlocaşul lui Terek Groznîi.


Comenteaza mai jos


You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Becali la puscarie, Steaua retrogradata"

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc