Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
Bianca Dragusanu
Cancan: Bianca si Bote in pat si cu Lavinia
Sanziana Buruiana
Cancan:S-au batut pe sutiene
Loredana Chivu
Cancan: Loredana Chivu are iubit generos
drasius
Libertatea: Vanatorul de violatori, otravit?

Rade ciob de oala sparta

20:17 Scris de cgc
de C G C

Cica in zilele de Craciun trebuie sa fim mai buni. Insa unii domnule parca nu te lasa.Intr-o seara, nu stiu ce-mi veni, si rasfoiam presa online. Din gresala am ajuns pe blogul
Divei Adriana Bahmuteanu. Ultimul articol postat de ea acolo avea un titlu interesant "De ce-si arata unii puta", si am zis sa citesc si eu, ca de. Articolul incepea cam asa. "În ziua de azi cel mai simplu mod prin care ajungi vedetă e să-ţi arăţi puţa. Că ai sau nu cu ce să te mândreşti, nu mai contează. Împortant e să vorbeşti despre organul cu care te-a înzestrat natura"...aaaaa...frumos tanti Bahmu...fumos inceput....dar asta nu e nimic.Ce a urmat pe mine unul m-a socat."Bunăoară, mie mi s-au propus în ultimii cin’şpe ani o droaie de pictoriale într-o altă droaie de reviste pentru bărbaţi, pe care evident că le-am refuzat unul după altul". Deci am trait s-o aud si pe asta. Adriana Bahmuteanu sa apara in reviste pentru barbati si sa critice pe cei care vand "sexul" la TV. :)) Deci inseamna ca ori barbatii au luat-o rainea...ori tanti Bahmu. Si totusi cred ca ea e cea care delireaza....abeareaza....si alte chestii din astea potrivnice la ce ne minte p-acolo :)) . Pai mai bahmu....cum vb tu de altele sau altii ...ca vand sex...cand tu faci FRECTIE LA PICIOR DE LEMN?pai tu esti mama prostitoatelor din romania care pentru bani nu numai ca te arzi rau.....dar treci limita silei....tu esti cea mai penibila femeie din romania, care are cele mai multe nunti si divorturi la activ cu un singur barbat in timp ce aveai si amant. Totusi inca vreau sa cred ca barbatii vor sa vada intr-un pictorial o femeie precum Daniela Crudu, nu o purcica ca tine.Barbatii inca vor sa vada o femeie subtire, cu fund bombat, sani de talie medie, nu picioare cat un trunchi de fag, cu sani cat ugerul vacii lu' nea Gheorghe , cap de bivol si burta. Deci eu cred ca ar trebui sa iti revii sincer ... Tu il ataci cica pe Dani Otil, ca vezi doamne si desenat "putulica" pe blugi. Asa si? Pai de Mihaela Radulescu stim ca e cam panarama ca si tine , ca e greu sa ajungi doar pe valoare la un anumit nivel. Dar cum poti tu sa te iei de desenul baiatului cand tu umbli pe tocuri cu colanti la 130kg ale tale, si cu tatele mai mult scoase afara....Asadar tanti Bahmu esti total penibila si ar cam trebui mai intai sa te verifici in oglinda pe tine, inainte sa vorbesti de altii.
Apropo tanti Bahmu pai daca ti-e rusine sa vorbesti de viata ta sexuala si a lu' nea Prigo de ce ne dai cifre clare , precum ca faceati sex de 4 ori pe zi. Cum te contrazici tu mai tanti Bahmu, ba de 4 ori pe zi, ba e o chestiune intima si nu poti vorbi despre ea. Eu cred ca nici nu sti de capul tau, dar na ai o emisune tv in care inviti numai ciori manelare, adica prezinti cultura copilului tau de maine, frumoasa educatie o sa primeasca, cultura nu altceva, si inca ceva...chestia aia de tine scorul la un meci se numeste "tabela de marcaj" nu contor. Dar pana sa devi tu ziarista pe picioarele tale mai e cale de batut. Pana atunci te pup si mai da-ne motive sa radem.
You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Response to "Rade ciob de oala sparta"

  1. Anonim Said,

    Cred ca ai ratat faza cand dadea indicatii unei dansatoare ca ar trebui sa mai ....slabeasca , "ca uite , ea a tinut regim si a mai slabit" .
    Lasa -mi te rog o adresa de contact la office@bekali.ro

    Posted on 17 ianuarie 2009 la 15:04

     

CLIPUL ZILEI




Mail :
blogul_lui_cgc@yahoo.com

id : blogul_lui_cgc